• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.06.2016

16:14

ANA SEVIĆ U ŠOKU!  Na internetu objavljeno da joj se suprug UBIO PRED DETETOM!

Estrada

ANA SEVIĆ U ŠOKU! Na internetu objavljeno da joj se suprug UBIO PRED DETETOM!

Podeli vest

Da li postoji neko, nešto što nas može zaštititi od pojedinih bolesnih mozgova? Da li iko ima nameru da uradi bilo šta po pitanju toga ko šta objavljuje, piše, izmišlja, napisala je pevačica

Nedavno se na jednom portalu pojavila informacija kako je Darko Lazić nasrnuo na suprugu Anu Sević i ubio je, a zatim izvršio samoubistvo, i to sve pred dvogodišnjom ćerkom Lorenom.

Ovaj tekst duboko je potresao bračni par Lazić, a posebno Anu koja je putem društvenih mreža apelovala na državne institucije da reaguju.

Ana je bila šokirana ovom vešću i nije mogla, a da se ne oglasi na društvenim mrežama.

– Iz dana u dan pitam se u kakvoj to zemlji živimo? Da li postoji neko, nešto što nas može zaštititi od pojedinih bolesnih mozgova? Da li iko ima nameru da uradi bilo šta po pitanju toga ko šta objavljuje, piše, izmišlja? Da li postoji nadležna institucija koja će uraditi nešto po pitanju zaštite javnih ličnosti i plasiranja ovakvih monstruznosti? Možda ne možeš promeniti i izlečiti svakog pojedinca, ali zato možeš doneti zakon, promeniti i srediti dosta toga u ovoj zemlji. Neko od kolega je skoro rekao: “Mi smo javne ličnosti, ali nismo javno dobro”. Kome mi sada da se žalimo, koga da tužimo i kako da se zaštitimo od bolesnih umova koji objavljuju i propagiraju nasilje i igraju se sa ovakvim stvarima? I to zbog reklame i čitanosti? Ovo čitaju i naši prijatelji i porodice. Imate li malo srama..mozga..svesti..obraza? Sram vas bilo – napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu.

Instagram


ONI TO TAKO! Ana Sević: Moj muž se pravio da je mrtav kad god bi beba zaplakala!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Zar samo zastititi javne licnosti ? Sta je sa celokupnim narodom ? Izbrisite profile sa fejsbuka i ostalih strana pa nece biti nikakvih neprijatnosti jer vam sve te stranice sluze samo za fotke. Dok nije bilo komputera bezbrizno se spavalo tako da ste u vecini slucajeva sami krivi Ja mirno spavam!!!!!!!!!!.

Renatita

pre 7 godina

Umesto sto se zgrazava,neka pomisli da se nekim zenama to zaista desava,ali u njenom mozgu je jedna velika supljina i praznina

ljubica

pre 7 godina

Za radi slave se suviše eksponiraju i pričaju kako basnoslovno zaradjuju. Samo što ne objave kad idu u WC. Ćutite bre, radi vaše dece, bezbednije je

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija