• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2016

20:13

(FOTO) ONE SU NAHVATALE LOVATORE: Ovo su srpske NAJUDAVAČE!

Estrada

(FOTO) ONE SU NAHVATALE LOVATORE: Ovo su srpske NAJUDAVAČE!

Podeli vest

Dajana Kostić, Sandra Meljničenko, Slavica Eklston i Jelena bin Drai su Srpkinje koje su se ubedljivo najbogatije udale... Jelena Đoković čak na osmom mestu

Marija Kilibarda nije jedina Srpkinja koja je udajom postala milionerka! I drugim zavodnicama je kašika upala mnogo dublje u med posle sudbonosnog "da"!

Marijin muž, bivši NBA košarkaš Vlada Radmanović (35), "težak" je više od 43 miliona dolara, što domaćicu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" stavlja tek na deseto mesto naše top-liste najboljih srpskih udavača.

Od sela do dvora

Među lepoticama koje su uspele bogato da se udome, te obezbede sebe i svoje potomke, najbolje je prošla ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića Koleta, Dajana, jer se bogatstvo porodice njenog muža Damira Ahmetova (26) procenjuje na 16 milijardi dolara!

Public
montaža

Naslednica "kralja šećera" zbacila je s trona donedavno neprikosnovenu "kraljicu udavača" Sandru Meljničenko, čije se bogatstvo posle udaje za Andreja Meljničenka (44) vrtoglavo uvećalo za čak 10 milijardi.

Public

Da je od zabiti u Republici Srpskoj do kraljevskog dvora u Britaniji kratak put bilo je jasno kada se Slavica Radić iz Laktaša davne 1985. godine udala za milijardera i vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (86).

Za razliku od para, njihov brak nije potrajao do današnjih dana, a lepa Srpkinja je iz zajedničkog doma izašla sa dva kofera i nešto više od milijardu dolara na računu.

I dok se Slavica razvela, Jelena bin Drai i ne pomišlja da se odrekne laskave titule - žena šeika. Bivša misica već osam godina živi u Emiratima, gde uživa sa mužem Saidom bin Draijem i njegovom imovinom vrednom dve milijarde dolara.

Public

Basnoslovno bogatstvo prostom udajom ostvarila je i nekadašnja teniserka Monika Seleš kada se venčala za vremešnog "punišu" Tomasa Golisana (75).

Public

Nešto manje bogat je muž bivše "modelsice" Ivane Berendike Tomas Jermoluk (58), jedan od osnivača kompanije "Gugl".

I voditeljke na ceni

Da se i voditeljke dobro kotiraju kod lovatora, svedoči slučaj Branke Nevistić, koja je osvojila srce biznismena Branislava Grujića (55).

Public

On ne voli rado da priča o svom bogatstvu, a ono je prema nekim procenama vredno oko 200 miliona dolara.

Janko Petković

To je duplo više od imetka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića (29), koji svoj teško zarađeni novac troši zajedno sa suprugom Jelenom.

Public

A da para na paru ide i kad su porodice sportista u pitanju, shvatili smo kada je francuski automobilista Ugo Valente (23), koji je do sada zaradio 50 miliona dolara, zaprosio Anju, ćerku našeg fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija.
 

Public
Instagram
print

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mara

pre 7 godina

Jelena ima vece bogatstvo od njih 7 ispred nje. Takvu porodicu nemozete i nesmete meriti parama,Ima vrednijih stvari koje se nemogu izmeriti parama.

Ljubisa

pre 7 godina

Nije posteno Jelenu stavljati u isti kos sa ovim udavacama i lovcima na bogate muzeve jer se Jelena Ristic sa Novakom zbavljala i kada on nije bio to sto je sada i kada se nije moglo znati da ce biti toliko para.

Stojan

pre 7 godina

To mu dodje kao kad kupis sliku nepoznatog mladog slikara, a on kasnije postane poznat i prodaje slike za milione....

Lidija

pre 7 godina

Laktaši zabit ? Za Britaniju daaaa.....za Srbiju nikako.

beba

pre 7 godina

ovo su sve sponzoruše izuzev jelene đoković. ahmetov bogati ukrajinski musliman. milioni imilioni žena koje su i ljepše i pametnije od njih. a oni a mnogi od njih su bili lopovi izuzimajući ove sportiste

Petar

pre 7 godina

jedino Djokovicu kapa dola zaradio je posteno a ove ostale fukare na guzove

zuki

pre 7 godina

Crkoh od ljubomore. I ja bih voleo da ne moram da radim od jutra do sutra, i da sam zensko . Kako bih ja dao sve od sebe da budem Marija Kilibarda i smuvam nekog uspesnog muskarca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija