• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.06.2016

11:57

(VIDEO) PET VELIČANSTVENIH! Novi spot Aleksandre Radović!

Estrada

(VIDEO) PET VELIČANSTVENIH! Novi spot Aleksandre Radović!

Podeli vest

Letnji projekat Radija S i kompozitorke Aleksandre Milutinović „Pet veličanstvenih“ predstavio je i treću premijeru od ukupno pet novih hitova

Nakon Nataše Bekvalac, Jelene Tomašević, pesmu Moskva predstavila je Aleksandra Radović.

Pevačica moćnog vokala na jedinstven način dočarala je baladu koja joj se dopala na prvo slušanje. Radovićka je već sarađivala kako sa Radijom S, tako i sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović.

VELIKI TALENAT I ČIST VOKAL! Ivana Selakov: Anastasija bi lako mogla da nadmaši Cecu!

PAPARACO! A DEČKA NE, A DEČKA NEMA... Ceca se sama sunča na Kipru!

-Ja volim da sarađujem sa Radijom S I da učesvujem u tim divnim projektima koji oni rade I nadam se d a će ih u budućnosti biti još mnogo. Radujem se svakom novom,radujem se što sam sa svojim koleginicama u ovom projektu, verujem da će slušaocima biti više nego zanimljivo da čuju nove pesme I vide kako funkcionišemo zajedno – rekla je Aleksandra gostujući u emisiji Dan sa Natalijom I dodala:

-Kada je reč o Aleksandri Milutinović nas dve vec imamo dugogodišnju saradnju.Mislim da je i ovog puta uspela da napravi pesmu koja je drugačija kao što je I onog trenutka kada je napravila “Čuvaj moje srce” to bila jedinstvena pesma na nasem tržištu. Smatram da je I sada uspela da napravi nešto što se do sada možda I nije čulo, novi pravac. Mislim da ce se I publici dopasti, a za mene lično je pravo osveženje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija