• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

30.06.2016

22:17

(FOTO) PRETUČENA DUNJA ILIĆ SE OGLASILA: Ja sam noćas braneći vas dobila batine u Prištini!

Estrada

(FOTO) PRETUČENA DUNJA ILIĆ SE OGLASILA: Ja sam noćas braneći vas dobila batine u Prištini!

Podeli vest

Pevačica Dunja Ilić jutros je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila uznemiravajuće fotografije na kojima je krvava i raščupana

 

"Inače,dogodilo se u Pr... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim", napisala je pevačica i dodala:

"I hajde bar me danas poŠtedite tih gluposti "navijala za Albaniju", tako joj i treba itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja veroispovest moja stvar. Objasnila sam kako je došlo do ovoga. Unapred se izvinjavam što neću stići svima da odgovorim. A o ovima ku.vala se po Kosovu, nista više osim da sam ja ovde imala dve duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi, a ne upozorenje onda se zapitajte", napisala je Dunja.

 

 

(FOTO) PEVAČICA BRUTALNO PRETUČENA?! Zato što volim Srbiju, napisala je...

Izrevolitirana komentarima koji se našli na društvenim mrežama, Ilićeva je nakon četri sata napisala još jedan status.

"Aj sad ukratko i poslednji put! Najviše su me zabolele uvrede mojih! Zbog toga što sam branila Srbiju su i nastali ovi "selfiji"! Izjava navijala sam za državu u kojoj živim nije moja! Snimke slavlja je postavljao moj prijatelj! Dok vi sedite i s.rete po meni, ja sam noćas braneći vas dobila batine! Uskoro će sve izaći na videlo a onda ćete reći izvini ako ste ljudi!!! A ja sanirana, spakovana i nikada jača! Napadate me za veru! To je privatna stvar a najveći paradoks što na kraju ja muslimanka ispadoh veća Srpkinja od mnogih ovde! O tome da je nasilje nad ženom privatna stvar neću ni komentarisati!!! Svaka žena koja je žrtva nasilja treba da progovori!"

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 7 godina

More mars u pm. Sto bi ti nas branila?! Muka mi je od ovakvih.

Zeks

pre 7 godina

Lepo su je namaskirali......hahaha Ugodan zivot u Priscini.....

Delkim

pre 7 godina

Jednom otisla, drugi put otisla i onda dobila pa sad kuka onima od kojih je otisla. Nemoj tako dete moje haha..

DusanSRB

pre 7 godina

Vrati se kući dok ti nije kasno. Šta imaš koga da braniš tamo? To je neka zaboravljena civilizacija. Kad se vratimo tamo svi, moći češ i ti slobodno. Kakva god da već jesi.

Oskar

pre 7 godina

Samo nas ti nakazo nemoj praniti.Pored takvih "prijatelja"ne trebaju nam ne prijatelji.Nasilje nad zenama nikada!!!!Al u tvome slucaju nekako sam ravnodusan.

Baschelik

pre 7 godina

Oglasila se poslednji put.... I šta je napisala? Objašnjenje koje ništa ne govori...

dejan

pre 7 godina

niti kazem da si navijala za albaniju ,niti da si se kur..la..niti bilo sta drugo... tvoja stvar... ali nemoj da pises gluposti da si ti nekog branila jer ponizavas sve one koji su se borili na Kosovu za Srbiju.. tvoja pi.a, ti joj gazdarica...mozes da ides i radis sta god hoces..ali ne izigravaj herojstvo...\n

Sanja

pre 7 godina

prvo je lizala guzicu muslimanima iz bosne, pa siptarima na kosovu a sad izigrava partiotu u srbiji! BOZE SACUVAJ!. ovo smece je odavno zrelo za lazu.

CEA

pre 7 godina

Драга Дуња, ево, верујемо ти на реч да си добила батине зато што си бранила Србију, а узгред нападала њену власт. С друге стране, жао нам је што си испустила из вида да Ђаво увек дође по своје. Радујемо се твом пресељењу у Београд у коме има места, без последица, за све вероисповести и све могуће прелетаче.

stefke

pre 7 godina

Da da da bas si ti prava Srpkinja da se narod sa tobom identifikuje. Budalo drogirana, teraj se bre glupaco mozda i prevazidjes dosadasnje afere, droga, prostitucija, muz kriminalac na robiji, odbacija pravoslavlje... Promaseni abortus, to je tvoja dijagnoza.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija