• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2016

18:48

(FOTO) ANA, BRUKO! Srpska pevačica mlatila ustaškom zastavom u Bosni!

Estrada

(FOTO) ANA, BRUKO! Srpska pevačica mlatila ustaškom zastavom u Bosni!

Podeli vest

Srpska pevačica se bez blama ogrnula hrvatskom šahovnicom pevajući vatrenim ustaškim navijačima

Dok Dino Merlin zabranjuje srpske zastave usred Beograda, problematična pevačica Ana Nikolić se u Bosni bez blama ogrće hrvatskom! Za nekoliko hiljada evra Paraćinka je zaboravila odakle potiče, pa je u subotu uveče pevala zakletim navijačima kockastih, koji su i u diskoteku došli sa navijačkim obeležjima.

Nikolićeva je nastupala u bosanskom klubu u Posušju i tamo je mlatila šahovnicom kako bi razgalila publiku u kojoj su bili uglavnom Hrvati. Ana je ovim gestom htela da oraspoloži ustaše zato što su njihovi fudbaleri te noći ispali sa Evropskog prvenstva. I dok su gosti u klubu gest Nikolićeve ispratili ovacijama, publika iz Srbije ju je očekivano ispljuvala.

facebook

"Na kojim je ova drogama, otpadak srpski, ne treba ni da se vraća u Srbiju", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj Ana nasmejana drži hrvatsku zastavu.

(FOTO) POMUTILA PAMET CRNOGORCIMA! Guza Ane Nikolić bacila publiku u trans!

Mi smo pokušali da dođemo do Nikolićkinog komentara, preko njenog brata Marka Nikolića, koji godinama pokušava da joj glumi portparola. Bahato, drsko i bezobrazno, u svom maniru nam je odgovorio:

facebook

- Napiši da je Anin komentar: "Sve je to moja publika i bez obzira na to koje je nacije, ja ih sve volim" - rekao nam je Marko, a na pitanje da li možemo očekivati da će se ogrnuti i albanskom zastavom, on je počeo da urla.

(FOTO/VIDEO) KIPI NA SVE STRANE! Ana Nikolić se toliko ugojila da su je pomešali sa Stojom!

- Retardirano vam je pitanje! Zašto me pitate takve gluposti? Naravno da se ne bi ogrnula jer Ana ne nastupa u Albaniji. Ni da je Ćazim pozove, ne bi otišla tamo - pravdao je Marko sestru, pa je počeo da preti, a na kraju nam je spustio slušalicu.

REAKCIJE POZNATIH:

Bora Đorđević: Tuđe govno nam lepše miriše
Meni su na nastup došli neki momci iz Splita i bacili mi šal hrvatskog Hajduka. Ja sam uzeo, ali sam im šmekerski uzvratio: "Pozdrav od delije sa severa!" Morao sam da ih ispoštujem, prešli su dug put, ali su morali i oni mene. Svako radi prema svojoj savesti, pa tako i Ana. I dalje stojim pri onom svom da nama govno sa strane mnogo lepše miriše nego naše domaće govno.

Goca Božinovska: Oni je plaćaju
Nemam ništa protiv ničije zastave. Mi smo naučeni da ne mrzimo nikoga, pa ni Hrvate. Ne mora nas niko da poštuje, ali mi treba sve da poštujemo. Je l' joj vi dajete pare? Daju joj tamo oni gde je ogrnula zastavu.

Lepi Mića: Sve za pare
Ana Nikolić je očigledno spremna da uradi sve zbog para. Ona je Paraćinka, pa bih voleo da mi kaže otkud ljubav prema hrvatskoj zastavi? To je sramota! Da li se ikada neki hrvatski pevač ogrnuo srpskom zastavom? Bitno da Ana u Budvi izbaci sise, u BiH ogrne šahovnicu. To sve govori o njoj!

Maja Nikolić: Nikada to ne bih uradila
Ana nek se sama preispita da li je ispravno i pametno to što je uradila. Ja to nikad ne bih uradila.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 7 godina

šta ce taj tkz merlin u Beogradu ako znamo ko je i dali je dosao sam ili je pozvan to je veca bruka pa nikom nistan

Jagodinac

pre 7 godina

Sramoto jadna blam za sve sto je sprsko sve njene pesme i usrani spotovi da se ne emituju vise na srpsku televiziju bojkotujemo sve sto od nje dolazi i za kraj ostani tamo gde si

Korda

pre 7 godina

Voli cura nas barjak hhhhhhaaaahhhhhh stose zderu seronje aaahhhhaaaaaa

Prd Prd Ceconja

pre 7 godina

A Bori lepse mirise u Sloveniji... Sta fali Ani,pa bolje ovako nego da je lazni patriota poput recimo Cece.

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Усташа је алтер его сваког крвата. Њима усташе и усташтво нису увреда, ноге доказ да су прави крвати. У оба случаја, били крват и/ил усташа - у питању је психијатрјска дијагноза. Једина позната терапија је - лоботомија. Стога, ова кошуља дворске луде, за коју кажеш да је крватска застава је уједно и усташка застава. Сви крвати можда и нису усташе али све усташе су били крвати!

pozdrav iz zg

pre 7 godina

čuj stari, jesi li ti ikada vidio uživo nekog Hrvata? vjerovatno nisi, sjediš u Vranju (lijepi gradić, bio sam tamo) visiš na kompjuteru i hraniš se pričama onih koji su čuli da je netko navodno vidio nešto

DRmrPR

pre 7 godina

A jel vama uvrjeda Cetnistvo i time se dicite pa to vam jeisto samo drugo pakovanje kao cetnik kao usasa.ako vama nije uvrjeda da ste cetnici nije ni njuh da su ustase.kao 2 nisu sve ustase bili hrvati bilo je i drgih.a bilo je i Srba ako vec zelis znati.a autoru ovom tekstu nisu navijaci ustase i nisu nacionalisti i nije zto ustasak zastava.sram da vas bude

drago

pre 7 godina

Hrvatska zastava pocinje sa prvim poljem crvenim.

Vukoje Srbin

pre 7 godina

KOLAC JE SVETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mito

pre 7 godina

Ovo je zastava Republike Hrvatske. Zastava NDH-zije je počinjala belim poljem. Toliko o istoriji i znamenjima. Novinari molim malo preciznosti.

zeljko

pre 7 godina

Ljigavo stvorenje....\nSram je bilo ...\nJadna i bedna , dzaba joj sve ...

nepoznati

pre 7 godina

Droga,Cazim i hrvatska zastava,imala se i rasta roditi.\n

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Сада јој треба послати финансијску полицију да јој се провере све пореске пријаве у задњих 15 година, а нарочито проверити да ли је платила порез на уговор по коме је певала и млатила кошуљом дворске луде овом крватском шљаму. Онда је послати на психијатријски преглед и Институт за одвикавање од зависности алкохолизма и кокаинске зависности. Тако ради озбиљна држава.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Почетак краја сјајне каријере, која, да би се одржала мора да се - "проституише"....

Ljubo

pre 7 godina

Sramno i jadno...ako pricamo o muzici ,( melodija ,tekst ,ritam itd ), onda na koncertima ne treba nijedna zastava ,a najmanje drzavna kada ti neko dolazi .Ali isto tako ni u domacem izdanju .Sve je postalo tako odvratno ,sve ispolitizovano ,bolesni smo kao ljudi....ovo sto jeuradila ,dokazuje samo da je jedna obicna " kalastura" .Opste ne zamjeram Dinu Merlinu sto je trazio takve uslove u Beogradu ,ali i mi mozemo traziti ,pa sve i da donesu ,posle svega sto se dogadjalo i dogadjav,ne bi se bar ogrtao tudjom zastavom ...Srami se kalasturo ....i ja se sramim sto ovaj izraz moram upotrebiti ,a mogao bi ti i otac biti....

Mia

pre 7 godina

Fuj..Sta ocekivati ... Mora da se proda.......neka ostane tamo.

Oskar

pre 7 godina

Za par hiljada se ogrce zastavom...Pa to i nije cudno obzirom da za 500 e prodaje telo.

Dragomir

pre 7 godina

ГДЕ ТО ПИШЕ ДА ПОСТОЈИ НАЦИЈА ХРВАТИ?Не пише нигде!То су срби чији преци су углавном под морањем прешли из православне вере у католичку.ГОВОРЕ СРПСКИМ ЈЕЗИКОМ ЈЕР ,,ХРВАТСКИ,, НЕ ПОСТОЈИ!Довољно је гледати на кабловским каналима ТВ ХРТ1-4 и бити уверен да слушамо чист српски језик.100%!Да им није нас глупавих срба у Србији Хрватска не би имала где да извози производе?Еј,бре,бато, хрватска киселка или ко зна шта је продаје се у сред среде ,четвртка а може бити и петка по Шумадији?А природне киселке има где 'оћеш код нас.

boole jagodinac

pre 7 godina

prva stvar,nije ustaska nego hrvatska. Druga stvar, ona je pevacica i zabavljacica tako da na svom nastupu moze da radi sta hoce i da zabavlja publiku. Treca stvar, upravo su potvrdjeni Borini komentari za tudje g..kad pominjete Merlina, a da ne pricam o Kesoviji i ostalima. I peta stvar bas je zabole Sto vi necete da je slusate vise ili manje, da necete moza i na slavu da joj ne dodjete. Bravo za moju komsinicu\n

ja

pre 7 godina

Ustaska zastava? Ustase? U kom vremenu vi zivite, koliko mrznje je u vama. Tuzni ste. Tuzni!!!

nesa

pre 7 godina

brate, koliki bolid treba da budes da bi isao u diskoteku u nekom dresu? bas su pacenici ovi karirani.\n

Senka

pre 7 godina

Ovo je niže i odvratnije od prostitucije! Bljak!

milan

pre 7 godina

Sramota ! ! !\nNek uzme hrvacko drzavljanstvo pa nek im peva !!!\nZbog takvih nam i drzava nemoze napred ! ! !\n

Ivan

pre 7 godina

Ona ima fanove i u Hrvackoj i u Srbiji,i na Kosovu i u Bosni,Sloveniji......i za nju treba da su svi isti nebitno pod kojom su zastavi!!!!!!\n

djeno

pre 7 godina

ko nam je kriv kad smo mi glupi Srbi, nie samo Ana ima ih jos koji bi za neku kunu ili cak sta vise i lipu prodali sebe , sramota me

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija