• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2016

07:32

(FOTO) KVALITETNA BAKUTA! Brena se sunča na jahti, A STRUJU JOŠ NIJE PLATILA!

Estrada

(FOTO) KVALITETNA BAKUTA! Brena se sunča na jahti, A STRUJU JOŠ NIJE PLATILA!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena već nekoliko dana uživa na hrvatskom primorju, gde uživa na svojoj jahti.

Brena svakodnevno objavljuje slike sa letovanja, a one u kupaćem kostimu privlače najveću pažnju.


BRENA OD DRAGANE PAZARILA OVAJ "MAJBAH"! Evo koliko ga je platila!

BAHATA FAHRETA SE SPRDA S NARODOM I DRŽAVOM! Brena baca pare na cipele, A KRADE STRUJU!


Iako ima 56. godina, na odličnoj liniji joj mogu pozavideti mnoge koleginice. Brena trenutno uživa na na ostrvu Zrće.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
markom

pre 7 godina

Ide dalje, ide dalje. I tako jahta, ovo, ono, a struja nije obavezna. Naravno, sirotinja duguje 10 000,00 dinara i odmah isključe, dok poznati duguju stotinehiljada i niom ništa. Natežu se do beskonačnosti i na kraju oproste. Onda taj gubitak što opraštaju, plati opet ona ista sirotinja, kojoj je već isključena struja.

zoran miljkovic

pre 7 godina

Ужива на својој јахти, а у Србији краде струју и нагоди се да плати нешто мало, од дуга, док се јадним грађанима плени имовина, е за ту Србију тајкунску се не залажем, то жели Комунистички информер и црвени вучко.ЗЕМЉА ЈЕДНАКИХ ПРАВА ЗА СВЕ, у Америци одговара Председник, сада Клинтонова на оптуженичкој клупи, а овде само сиротиња раја, плаћа све.

dragan

pre 7 godina

Dalje ide. Dalje ide Brena na jahtu narode I dalje glasajte

gago

pre 7 godina

J...s liniju kad godine cine svoje.Mogu da shvatim sta prezivljava kad stane ispred ogledala i registruje neku novu boru.Znam porodicu koja duguje za struju i kojoj su brutalno otkacili kabal sa stuba i koja je toliko siromasna da nikad nece moci da plati dug dok ovim nabudzenim babama gledaju kroz prste.

Duško

pre 7 godina

Kad će već jednom elektro distribucija početi da isključuje parazite koje ne plaćaju struju?

Drago Markovic

pre 7 godina

Jedem sto se ne jede.npr.go...  @  Pisem a vi necete objavit komentar.@  Nista novo niste napisali. Svima ko ima vezu ne isključuju.Meni koji u porodici ima primanja 7.620 din.Isključe na vreme.Infostan odbijaju od penzije.Oni trose 10.000.000 din. vode 500 radnika u hotel u Kladovo na 2-3 dana,od nasih para,ne sindikalnih.Tri pred.sindikata sa porodicom odseli u posebnim apartmanima.Sta ste navalili na  renu.Ko Brena ima preko 10.000 potrosača sa dugovima vecim nego sto cu ja napravit-potrosit do 2052g.n

Eli

pre 7 godina

Au, grozna je Fahreta odn. Brena-Trafo ! Mislim grozna kao pojam onoga sto predstavlja, nazalost, u ovoj zemlji poslednjih previse godina, ne na slici ....! Na slici je cool Brena Trafo station.

milena

pre 7 godina

Važno da mi "obični" plaćamo jer nas preko 2.500 . din. duga isključuju. Ružno i sramotno to je kućno vaspitanje da platiš što si potrošio.

Angelo

pre 7 godina

sad vi meni recite,gde je tu pravda u nasoj zemlji. siromasnima seku struju,plene imovinu. Dok bogati su nedodirljivi i bezobrazni ,sprdaju se sa narodom . Zanima me dali gospodin premijer Vucic ima resenje za ovakav bezobrazluk.\n\n

nada

pre 7 godina

Platice kad na vrbi rodi grozdje ! Tajkunku niko ne dira a i tebe nece jer imas Mrku pored sebe

uzicanin

pre 7 godina

Na Zrcu je najveca Srpska grobnica,gde su ustase bacali u jame ubijene Srbe i ostale ne hrvate.Posle su te jame zatrpane i vremenom betonirane.Tuzno je kada Srbi ili ti ljudi koji se izdaju da su Srbi idu na ta,ostrva i "luduju",postavljaju slike na drustvene mreze....ali ok ona je Fahreta

Slavko

pre 7 godina

Najsramnije i najgadljivije je to sto trenutno u Srbiji vladaju prostitutke pevaljke sa Ibarske magistrale i politicari kriminalci koji ih svesrdno podrzavaju i koriste njihove usluge

zeljko

pre 7 godina

Brena drzi slovo svima , glumi gospodju , folira se a ovamo kao jeftin hohstapler krade struju . U prevodu ....to vam je srpski \"dzet set\". Dno , dna. Nema srama kao ni konj.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija