• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

12.07.2016

15:50

CECA OTVORENO O LJUBAVI: Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat!

Estrada

CECA OTVORENO O LJUBAVI: Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o svom ljubavnom životu i rekla da može da bude s kim god hoće i da se nije zavetovala na celibat

 - Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete -  rekla je Ceca, skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.

(FOTO) OVO NISTE VIDELI! IZA KULISA FINALA "PINKOVIH ZVEZDA": Ceca obuzdavala grudi, Bora promovisao burmu!

CECA PRIZNALA: U javnosti se objavljuju gluposti, koje nisu vredne komentarisanja

 - Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene - rekla je Ceca.

Pevačica će nakon koncerta u Plovdivu, novi album ”Autogram” predstaviti i na otvaranju najveće grčke diskoteke na Halkidikiju.

 - Odmarala sam se na Kipru uoči izlaska albuma ali ću možda malo u Grčkoj napuniti baterije. Radujem se druženju sa našom publikom koja će tamo letovati a iz prethodnog iskustva znam da će na nastupu biti i mnogo Grka - istakla je Ceca u intervjuu koji će na TV Prva biti emitovan u sredu u 22.30, kojoj se nije naročito dopadao izbor naslovne pesme za album.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILE

pre 7 godina

NE ZNA DA JE CELIBAT ZA MUSKARCE, A NE ZA ZENE...

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija