• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

13.07.2016

07:37

(VIDEO) SEBE ZOVE 'FENOMEN'?! Stanija se uporedila sa Rijanom i Bijonse!

Estrada

(VIDEO) SEBE ZOVE 'FENOMEN'?! Stanija se uporedila sa Rijanom i Bijonse!

Podeli vest

Kontroverzna učesnica šeste sezone rijalitija Farma otvoreno je pričala o svojim impresijama koje je vežu za prvi singl

Starleta i odnedavno pevačica Stanija Dobrojević promovisala je svoj prvi singl u emisiji Ognjena Amidžića, gde je otkrila kakvi su joj utisci dva dana nakon što je spot za pesmu "Glavni akteri" ugledao svetlost dana.

- Drago mi je da je sve konačno realizovano. Komentari su razni, vode se ratovi na mrežama, a to nam je i bio cilj. Šta smo želeli, to smo i dobili - iskrena je pevačica.

- I Bijonse i Rijana imaju taj eksplicit u tekstovima, pa sam želela i ja - otkriva pobednica Farme 6.

screenshot

Dobrojevićeva je, takođe, otkrila i da joj se finalna verzija pesme ne dopada u potpunosti - postoji jedan detalj koji joj opasno "para uši".

- Pala sam u depresiju kada sam čula foršpil, ali sam prihvatila "frulicu" jer su mi rekli da to radi publiku - objasnila je Stanija koja sebe smatra fenomenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je iskoristila priliku da se pohvali unapred ugovorenim tezgama u dijaspori, na koje će otići sa Stefanom Jakovljevićem.

- Ja sam fenomen koji je imao zakazana dva nastupa pre nego što mi je pesma izbačena - završava kontroverzna farmerka.


(VIDEO) SVI BI DA VIDE STANIJU Starletin prvi spot ima više od pola miliona pregleda!

STANIJA OTKRILA: "Trepni" sam posvetila Kristijanu, a vojnički kačket koji nosim je njegov!

(VIDEO) BLAM! FANOVI ISPROZIVALI STANIJU! Evo kako starleta stvarno peva uživo!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duška

pre 7 godina

Ajd' sad napravite i fenomen od nje! Mada,kad malo bolje razmislim,kod nas sve te "starlete" i jesu fenomeni! Da nisu,zašto bi se o njima svakodnevno raspredale kojekakve priče i to po svim novinama,pa i onim koje pretenduju da budu i ozbiljne!?

dr Marks bez Engelsa

pre 7 godina

Ta "fenomenka" bi trebala da uplati aranzman za bar mesec dana "godisnjeg odmora" u "Lazi Lazarevicu". Bojim se samo da je posle toga ne bi pustili da izadje...

Zveki

pre 7 godina

Taj sto te je angazovao za nastup je jos veci fenomen od tebe!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17