• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

14.07.2016

14:38

PROZIVKE I OZBILJNE PRETNJE! Dušica Grabović otkrila ŠOKANTNE DETALJE o Breninoj snaji!

Estrada

PROZIVKE I OZBILJNE PRETNJE! Dušica Grabović otkrila ŠOKANTNE DETALJE o Breninoj snaji!

Podeli vest

Dušica Grabović ne može da dođe sebi otkad je izašla sa "Farme". Pevačica koja je mesecima bila van svih tokova, nije mogla da veruje koliko je Aleksandra Prijović u međuvremenu postala popularna

Njih dve inače imaju neke neraščišćene  račune još kad su imale zajedničku turneju po Austarliji, pa se Dušica sada nameračila na Filipa Živojinovića. Kako kaže, svim silama će se potruditi da ga preotme od Prije.

PEVAČICA BESNA NA MEDIJE! Prijovićka: Zašto me opisujete kao sponzorušu koja samo želi njegove pare?!

- Filipa sam upoznala još u periodu kada je bio sa Majom Mandžukom, a sada, kada sam videla njegove fotke sa Prijovićkom u novinama, oduševila sam se kako dečko izgleda. Frajer je do bola, mislim da je trenutno najbolji frajer na našoj javnoj sceni, ali nažalost, sa njom je. Inače, o Aleksandri i nemam i neko mišljenje, smučila mi se još na turneji u Australiji, kada je lično Popović zvao telefonom i upozoravao je da se spusti na zemlju i da ne glumi zvezdu. Ako se potrudim i zainatim, rastaviću Filipa i nju, samo ako poželim - rekla je Dušica za Star i još dodala.

(FOTO) PRIJOVIĆKA POKAZALA GUZU! Šta će Brena da kaže na ovo?

- Ona je mnogo loš čovek, glumi zvezdu, a krade bakšiš. Lično sam se uverila kada je stigla na jednu tezgu u jutarnjim časovima samo da bi, kako mi muzičari kažemo u žargonu, pokupila kajmak, nije dala momcima iz benda ni jedan jedini dinar, sramota. Sve kolege znaju da ona na jače tezge dolazi u farmerkama samo da bi imala gde da trpa novac koji joj stavljaju svuda, u gaće, u grudi. Ne kažem ja ništa, ona stvarno prelepo peva, ali mnogo se brate nafurala, kolege je pljuju na sve strane, a ko je ona, niko i ništa - rekla je bivša farmerka.

UZVRAĆA UDARAC! Bivša farmerka odgovorila na optužbe da se bavi PROSTITUCIJOM!

KRILA I OD NAJBLIŽIH Učesnica Farme prvi put progovorila o teškoj bolesti sa kojom se borila


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
realna

pre 7 godina

.Ne zanosi se.Vecina normalnih ne prate realitie.Trebala si da postanes poznata po glasu.Ti si sad isplivala malo na povrsinu i brzo ces nestati.AAleksandra  je sa dve pesme ucinila da je znaju svi od 7 do70.Njoj ne treba da se svlaci,pokazuje golu guzicu ili se samara pred kamerama.Ostavi devojku na miru jer da je gora od tebe nebi je spomenula ,problem je sto je bolja.Mmogo ste jadni vi koji blacenjem drugih privlacite paznju na sebe!\"\n

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija