• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

14.07.2016

21:45

SAŠA MATIĆ: Pa šta ako Stanija peva, neka se narod zabavlja!

Estrada

SAŠA MATIĆ: Pa šta ako Stanija peva, neka se narod zabavlja!

Podeli vest

Saša Matić je javno podržao muzički debi Stanije Dobrojević!

Folk pevač smatra da svako ko peva zlo ne misli, te mu zato ne smeta to što je ova starleta nedavno propevala.

(VIDEO) SVI BI DA VIDE STANIJU Starletin prvi spot ima više od pola miliona pregleda!

Za svako pevanje je potreban talenat
Saša Matić

Public

- Ja mislim da smo mi najbogatija zemlja kad su u pitanju javne ličnosti, pevači i pevačice. Ne bih ja tu ništa menjao. Bitno je da mi pevamo, a narod se zabavlja. Podržavam sve što će dovesti do nečije sreće i veselja, pa tako i Staniju. Bolje da svi pevamo nego da plačemo. Svako ko hoće neka peva - kaže Matić kroz smeh, ali i dodaje da je, pored dobre volje, potrebno još nekoliko faktora da bi se neko bavio pevanjem.

- Svi zaboravljaju jedan momenat, a to je da je za svako pevanje potreban talenat. Ne želim da komentarišem ko ga ima, a ko ne, ali to je već opštepoznato. Pored talenta, potrebna je i sreća i dobra pesma. Ako se ne poklope sva ta tri faktora, teško se uspeva u ovom poslu.

(HOT HOME VIDEO) Tek se probudila... STANIJA GOLA U KREVETU!

Saša je celo leto prebukiran nastupima, a posebno se raduje nastupu 21. jula u Bajinoj Bašti.

- U sklopu Drinske regate održaću koncert, koji posvećujem jednom dečaku koji boluje od Leptirove bolesti. Ja sam se odrekao svog honorara za lečenje malog Despota Lazića i voleo bih da svi ljudi pomognu shodno svojim mogućnostima. Ne postoji lepši osećaj nego kad si u mogućnosti da nekom pomogneš i usrećiš ga - dodaje pevač.

STANIJA OTKRILA: "Trepni" sam posvetila Kristijanu, a vojnički kačket koji nosim je njegov!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Neka peva ko god hoce a budale neka se pale na njeno dupe! Dok ima budala ima i para ! A kada udje na vrata estrade i da bi mogla dalje mora ici iz kreveta u krevet a zna se ko je prvi i na cija vrata mora pokucati jer to je gnezdo prostitucije i narkomanije ali njoj to nece tesko pasti. Sasa Matic je muskarac tako da je njemu sve jedno ko i kako peva zato i daje takvu izjau.

makiii

pre 7 godina

Pa kad kao peva Karleusa...ista je i Stanija. .imaće i ona neke fanove..ima u Srbiji dosta takvih osoba..poremećeni. ...

mici

pre 7 godina

Apsolutno ste u pravu.Nasa estrada je dotakla dno dna.Cast izuzetcima,ali oni su u velikoj manjini...nazalost!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17