• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvprva/Informer.rs

16.07.2016

09:48

PROGLAŠEN POBEDNIK! Prvo mesto u Zvezdama Granda odneo Ibro!

Estrada

PROGLAŠEN POBEDNIK! Prvo mesto u Zvezdama Granda odneo Ibro!

Podeli vest

Imao je najveću podršku publike, te je postao 10. pobednik u takmičenju!

Sinoć je održano superfinale poslednje sezone poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Saša Popović je vodio program, a publika je takmičare bodrila velikim i dugim aplauzima nakon izvođenja svake numere, demonstrirajući svoju naklonost ka finalistima.

(FOTO) NIKOGA NE PUŠTAJU U SEPARE! Ana i Rasta se bahatili na splavu!

Muzički gosti su bili Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Lepa Brena i Jelena Karleuša, a nešto posle ponoći proglašen je i pobednik.
TVPrva

Peto mesto zauzela je Aleksandra Mladenović, koja je dobila skoro 50.000 glasova. Četvrto mesto zauzeo je Nikola Ajdinović Šećer sa nešto više od 50.000 glasova, a treće Ermin Redžić Bubi sa više od 58.000.

NATAŠU ISCRPELI NASTUPI! Bekvalčevoj ugroženo zdravlje!

Vicešampion je Fatmir Sulejmani, sa preko 60.000 dobijenih poruka, dok je prvo mesto odneo Ibro Bublin iz Sarajeva, koji je imao najveći broj glasova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vitez

pre 7 godina

da se grand prebaci u sarajevo obavezno,ionako ima previse turskih serija na tv-u.\n

Nesko

pre 7 godina

Taj Ibro peva ispod proseka, a opet je pobedio. Zalosno sto momak iz nase zemlje nije uzeo prvo mesto, ali to izgleda ne moguce!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija