• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

17.07.2016

21:37

NASTAVLJEN RAT PEVAČICA Viki Miljković: Treba čudo da se desi da bih snimila duet sa JK!

Estrada

NASTAVLJEN RAT PEVAČICA Viki Miljković: Treba čudo da se desi da bih snimila duet sa JK!

Podeli vest

Viki Miljković kaže da ceni Jelenu Karleušu, ali da se često sukobljavaju zato što im se stavovi potpuno razlikuju

Članica žirija "Zvezda Granda" Viki Miljković kaže da bi čudo trebalo da se desi da bi ona snimila duet sa koleginicom Jelenom Karleušom:

- Svašta bi trebalo da se desi, neko čudo, da bih ja snimila duet sa Jelenom Karleušom. Da bih snimila duet, prvo mora da mi se svidi pesma. Imala sam puno ponuda, ali mi je važno i kako nam se slažu energije i da li bismo mogli to da iznesemo - kaže Viki za Informer.

Svako ko poželi, a ima i finansijske mogućnosti, može da bude pevač. Ja nikada neću stati uz one što bi da se igraju estrade
Viki Miljković

Njena i Karleušina energija se, međutim, definitivno ne poklapaju, jer se njih dve stalno svađaju dok ocenjuju kandidate u "Zvezdama Granda":

- Jelena i ja se svađamo jer branimo svoje stavove, jer imamo različito mišljenje. Ljudi pitaju da li su moje svađe sa Jelenom nameštene. Evo javno kažem da nisu, to smo mi.

(VIDEO) I TE KAKO ONA TO MOŽE! Viki u najprovokativnijem spotu dosad!

Promo

Šabanov sin lumpovao uz Viki

Promo

Viki Miljković je u četvrtak uveče nastupala na beogradskom splavu "River". Učešće u žiriju "Zvezda Granda", ali i novi hitovi ponovo su joj vratili staru slavu, pa pevačica često peva. Na njenoj svirci nije bilo mnogo poznatih ličnosti, ali je zato sin Šabana Šaulića Mihajlo lumpovao do jutra. Zanimljivo je da je on nazdravljao sa prijateljicama sokom, a ne alkoholom.

Viki kaže da, bez obzira na razlike sa Jelenom, poštuje njen rad, ali ističe da je zgrožena pesmama nekih drugih koleginica koje nije htela da imenuje:
- Mnogo je kiča i šunda u poslednje vreme na našoj sceni, pojave se, budu neko vreme, ali kad se sve to proseje kroz sito, samo kvalitet ostaje - priča poznata pevačica.

Ona dodaje da svi koji imaju para mogu danas da postanu njene koleginice:

Ne bih radila rimejk spota "Koka-kola, malboro, suzuki" jer je scena u kojoj sam ja na traktoru ostala baš upečatljiva
Viki Miljković

- Svako ko poželi, a ima i finansijske mogućnosti, može da bude pevač. Ja to podržavam, ali samo ako ima i kvalitet. Ko vredi i zna da radi posao neka opstane. Ali nikada neću stati uz one što bi da se igraju estrade.

Pevačica se osvrnula i na svoj veliki hit "Koka-kola, malboro, suzuki", koji bi, kako kaže, ponovo snimila.
- Ponosna sam na tu pesmu i spot. Oni su dugo bili moja lična karta. Ne bih radila rimejk tog spota. Scena u kojoj sam ja na traktoru ostala je baš upečatljiva. Mislim da sam tada pogodila ukus publike i to mi je bitno. Drago mi je da to i danas umem - poručuje Viki.

(VIDEO) JK SPUSTILA NOSIĆ: Viki nije trabant, nego rols rojs!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 7 godina

Ne, svidja mi se odnos nase estrade NI MALO... Uvazene DAME i GOSPODO hteo bih da putem javnog informisanja zamolim POJEDINA lica muskog i zenskog roda da NE, MESAJU PRIVATNOST U POSLOVANJE!... Ja, kao drzavljanin ove zemlje HOCU i ZELIM da slusam VASE PESME... Sto, cu naravno zna se ako, sam u KAFANI i DINAR DA DAM! Od, srca... Za, GLAZBENU KULTURU - UMETNOST VASU... To, je kod mene pod tackom... OBAVEZNO. A, sto se tice  te neke ESTRADNE netrpeljivosti... Ti, TRABANT... Ona, FERARI... Itd... Zaboravi tu IDEOLOGIJU... Vec, blago meni, RUKU pod ruku i u STUDIJO DA SE SNIMA... Raditi se treba... NISTE BRE DECA/KLINKE... Pa, se kao tu nesto prozivate... AJMO! LAGANO NA POSAO!... Obiljne ste dame OBE takvo ponasanje nije SHODNO godinama vasim i talentu KOJI OBE POSEDUJETE... Zahvaljujem jos jednom na razumevanju... \n

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija