• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

22.07.2016

10:41

MARIJA REKETAŠ! Otkriću koga volim KAD MI DEBELO PLATITE!

Estrada

MARIJA REKETAŠ! Otkriću koga volim KAD MI DEBELO PLATITE!

Podeli vest

Marija Šerifović će otkriti identitet voljene osobe samo kada neke novine ili časopis iskeširaju brdo love

Rodiću bebu, mislim da bi bilo potpuno nebulozno da ovakav genije kao što sam ja nema svoje dete

Pevačica Marija Šerifović pristala je da pokaže koga ljubi i sa kim spava, ali traže da joj novinari debelo plate za to. Ona je svesna da ljubavnim životom intrigira javnost, pa je odlučila da se fotka se dečkom ili devojkom tek kada joj neko iskešira brdo love.

Koncert u Zagrebu u septembru

Marija Šerifović će održati veliki solistički koncert u dvorani "Lisinski" u Zagrebu. A pre toga, pevačica će napuniti baterije u Americi.
- Krajem avgusta putujem na zasluženi odmor u Ameriku. Onda se vraćam da se pripremim za koncert u Hrvatskoj. Takođe, pregovaram sa Sašom Popovićem za novu sezonu Zvezda Granda, tako da je moguće da ću ponovo biti u žiriju - kaže pevačica.

- Da bih javnosti predstavila svoju drugu, idealnu polovinu treba neko da mi da dobru finansijsku ponudu. Nadam se da će se to uskoro desiti. Ta naslovna strana će biti nešto najskuplje što je srpsko novinarstvo ikada platilo. Partnera bih predstavila samo za ozbiljan novac - iskrena je pevačica.

Marijina želja je, bez obzira na to da li ima nekog ili ne, bila da kad napuni 30 godina ode u banku sperme i izabere oca za svoje dete. Uskoro će proslaviti i 32. rođendan, ali još nije ostala u drugom stanju. Kako sama priznaje, od te ideje ne odustaje, ali se za razliku od drugih žena ona užasava trudnoće, a ne porođaja:

Želim i da usvojim muško dete, da bude mali i garav kao ja

- Bila sam uz moju najbolju prijateljicu tokom cele njene trudnoće, koja je bila visokorizična, pa je morala da je održava. To je najstrašnija stvar koja ženi može da se dogodi. Nije to trebalo nikada da vidim. Ali bez obzira na sve te muke, volela bih da imam bebu, jer mislim da bi bilo potpuno nebulozno da ovakav genije kao što sam ja nema svoje dete - samouverena je evrovizijska pobednica.


MARIJA ŠERIFOVIĆ NE ŽELI DA OTKIJE KOGA VOLI: Nikada vam neću reći da li imam devojku!

Ona ne isključuje mogućnost da jednog dana i usvoji dete, a već sada zna kako bi mališan trebalo da izgleda.


OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Evo šta je sve napisala o SVADBI!

- Planiram da usvojim dete. Želim da to bude muško dete, mali i garav kao ja. Da nije klempav i da ima sve prste. Podrazumeva se da mora da ima sluha - kaže Marija.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 7 godina

Marija, skloni se sa sunca, pocela si sve redovnije i cesce da se prolupavas, bas pravo !! Ili su ti "hormoni" uddarili u glavu !!! Znas li koliko "velicina" kao sto si ti,tako garava, sa svim prstima, zanima koga Ti ljubis ??? Zanima ih "ko lanjski sneg"!!!

ZIKA BUBNJAR

pre 7 godina

A bre skloni se vis pa znas da nikoga neinteresujes i da si obicna nula sto se tice kao osoba mozda neko voli tvoje pevanje a ostalo si bas nebitna

Pazarac

pre 7 godina

Koga zanima , koga ti voliš i sa kime provodiš tvoje privatni život

Doca

pre 7 godina

Koga je još briga koga ova ljubi. To samo majka može da voli.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija