• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

25.07.2016

21:43

(FOTO/VIDEO) NEKO JE REKAO KRIZA? Folker iskeširao 70.000 evra za nova kolica!

Estrada

(FOTO/VIDEO) NEKO JE REKAO KRIZA? Folker iskeširao 70.000 evra za nova kolica!

Podeli vest

I dok se većina pripadnika estradnog miljea žali da im je zbog krize opao broj nastupa, ali i novac koji zarađuju pevajući, kod pojedinaca to nije slučaj

Jedan od onih koji, po svemu sudeći, nema ni najmanjih problema jeste folker Darko Lazić, koji zahvaljujući svojim nastupima sebi može da obezbedi lagodan život. I više od toga.

On se, naime, pohvalio fotografijama svog novog četvorotočkaša koji košta neverovatnih 70.000 evra.

(FOTO) POZLILO MU! Pevač Darko Lazić završio u bolnici!

U pitanju je luksuzni automobil marke Maserati kojim je Lazić više nego oduševljen, sudeći po broju fotografija koje je objavio na svom nalogu na Instagramu.

Po svemu sudeći, Darkova supruga Ana Sević će se osećati kao prava kraljica kada je Lazić bude provozao gradom, a mladi pevač već uveliko vežba vožnju kako bi upravljao ovim luksuznim vozilom na pravi način.

ANA SEVIĆ U ŠOKU! Na internetu objavljeno da joj se suprug UBIO PRED DETETOM!

Nema sumnje, višesatno ispunjavanje muzičkih želja na svadbama u dijaspori se isplatilo.

BIRAJ, ŠLJOKANJE ILI GRAND! Saša Popović ucenio Darka Lazića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 7 godina

Pa uzeo je takodje ove godine novi Mercedes GL koji se vidi takodje na slici pored kuce i s obzirom da mu je Mercedes dizel mogao je barem Maseratija benzinca, das tolike pare za luksuzan traktor, barem njemu nije skupo gorivo. Ja vozim Audija A6 benzinca i nikad nisam bio u dilemi da li da kupim isti dizel jer to vise ne bi bio isti auto ni ugodjaj.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Lep auto, nema šta! A šta je ono ispisao po ruci, jel nešto što je pročitao pa nije uspeo da zapamti?!?

dunja

pre 7 godina

Neka mu je sa srecom i neka ga dragi Bog cuva, zajedno sa njegovom familijom. On ga je bas odradio i zaradio i dosta znoja prolio!!!! Svaka cast !!!!

Mir mir niko nije kriv

pre 7 godina

Sada ce supruga zazmuriti i na drugo oko...\n

Mira

pre 7 godina

Čestitam vlasniku! Da li možete da objavite i informaciju koliko je novca dotični uplatio prethodnih godina u budzet svoje zemlje na ime poreza na zarađeni novac? Čisto da mu čestitamo i na redovnom izmirivanju poreskih obaveza!

Nina

pre 7 godina

Dogkle god ima ovaca za sisanje moze kupiti auto i od 140 hiljada evra.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija