• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2016

10:42

AJFONKA BRUTALNO ODGOVORILA MAĆIĆKI: Ti si jadna, zla i NAPUŠTENA RUINA, gazio te je ceo Dorćol!

Estrada

AJFONKA BRUTALNO ODGOVORILA MAĆIĆKI: Ti si jadna, zla i NAPUŠTENA RUINA, gazio te je ceo Dorćol!

Podeli vest

Počelo je bezazlenom pričom o Novaku Đokoviću, bezopasnim postom Tijane Ajfon na fejsu, koji je iz, za sada nepoznatih razloga zasmetao Jeleni Maćić, uvek spremnoj za osudu i negativni komentar o nečemu. Obratila se putem društvene mreže starleti, očitala joj lekciju, što su svi mediji istog trenutka preneli

 

Ali, usledio je neverovatan i nikad brutalniji udarac upućen Jeleni Maćić: niko se nije nadao da će Tijana Ajfon da zapuca iz sveg raspoloživog oružja i dugačkim postom na fejsu "nokautira" drsku šminkerku. Usledilo je na stotine podeljenih komentara. Oni kojima se smučilo pljuvanje Jelene Maćić hvalili su starletu iz Parova, dok je bilo i onih, koji su se slagali sa postom šminkerke.

Očigledno povređena onim što je pročitala o sebi, Jelena Maćić je počela da piše po profilu Tijane Ajfon ubeđujući prisutne da je starleta glupa da bi napisala ono što je mnoge prilično oduševilo, tipujući da je to pisao "neko iz Informera, ili murije", a zatim je kačila svoje fotke, pokazujući da ne izgleda loše, kako je to brutalno opisala Tijana Ajfon.


(FOTO) BESNE KAO PUŠTENE SA LANCA! Pljušte prozivke između Tijane Ajfon i šminkerke Jelene Maćić!

Pre nego što je svoje pratioce obavestila da je "šminkerka njen najveći fan, jer je više na njenom, nego na svom profilu", TIjana Ajfon je, ne birajući reči, u ime svih koje je Jelena Maćić vređala i ponižavala odgovorila, otkrivajući neke neverovatne stvari. Post Tijane Ajfon, koji je uzburkao društvene mreže prenosimo u celosti:

"I tako, ona, koja je makar deset puta obećala da gasi fejsbuk profil, jer joj, tako uzvišenoj, tobože, ne treba kontakt sa ostatkom, čitaj - normalnog sveta, još jednom je izmigoljila iz svoje rupe, i gle čuda, kliknula na tastaturu.

Jer, šta bi ona, a dvoumila sam se, gledajući joj onu jabučicu na vratu, da napišem - "on", inače, mogla, onako neizdepilirana, s borama koje joj, verujem, baš nabijaju komplekse dok gleda zgodne, utegnute? devojke, pa makar i na ekranu, verovatno tudjeg računara, jer, Bože moj, da ima za komp, imala bi i za sapun, i ne bi se davila u rupi od stana,s ustajalim mirisom njenog prirodnog mošusa idima do filtera popušenih jeftinih cigareta.

Kad sam pogledala neke njene slike i videla te iskolačene oči žutih beonjaca, bezmalo do brade savijen, klasičan (izvini, kume) - ciganski nos, da budem iskrena, rekoh,ma bolje da joj ne odgovaram, jer, ako su je svi ostavili, biće da jeto s nekim ozbiljnim razlogom. Ko će znati šta može jednoj napuštenoj, raspuštenoj, zapuštenoj, pre svega, nesrećnoj ženi pasti na um, ili šta već ima ispod onog jajolikog i prilicno neravno zaobljenog čela, kojem ni najbolji botoks ne može pomoći. Ma, ne leži vraže,ne uspeh da se suzdržim, i evo me, opet. Ja Tijana, biće da sam za neke i to što je napisala, čitaj - za nju, jer, od mržnje prema čitavom ljudskom rodu, ne bih ni očekivala da vidi lepše. Mozda bi i njeno, od frustracija i besa, upućeni kažu i od naprezanja da vidi u mraku,?(jer država isključi struju neplatišama), iskolačeno oko videlo mrvicu lepše, da skine onu mrežu stvrdnulih krmelja, dobro umešanihs ostacima jeftine maskare, jer za kvalitetniju, ipak, valja zaraditi.

A bice da je pljuvanje drugih po društvenim mrežama, na njenu žalost, neisplativ posao, jednako kao i šminkeraj, koji njoj, takvoj, zloj, usmrdeloj od nervoze što postoje lepše i zgodnije i, gle,pa to i nije čudo - bolje osobe od nje, odavno niko ne plaća. I opet se zaustavih, na trenutak, spremna da odustanem od jalovog posla da zloj jadnici, koje se jedva seti neki novinar, i to samo kad mu je potreban neko da "pljuje po nekom", pokušam da objasnim da bi joj se bore izmedju očiju manje urezivale, a koža ne toliko tromboljila na staračkoj zadnjicu da se makar ponekad osmehne i prošeta lepim Beogradom, koji će čak i nju takvu, smoći snage i umeti da zagrli.

Ne, ipak cu reći! Pardon, podsetiti je, da, to sto je prodala televizor da bi imala za "zooloft" na crno, jer doktori više odbijaju da joj ga daju regularno, nije i neki razlog da upada u krizu i mrzi sve, čak i pocepani, umazan od psećeg izmeta jastuk na kojem neumorno sedi, dok bulji u ekran, tražeći koga da izvredja, okleveta i pljune svu frustraciju koja je godinama davi, samo da bi osetila blaženstvo zlobe iznutra, pažljivo prebrojavajuci lajkove na svom postu, koje neretko i sama lupa s lažnih profila, kojima spijunira oženjene, srećne muškarce, koji, ma da li je moguće, neće nijednu njenu rupu. Znam i zašto, pa pričaju ljudi. Jer svaka smrdi na močvaru punu žabokrečine i davno uginulih, gotovo raspadnutih riba. Da je podsetim, a biće da šminkerka nije zaboravila, kako su je, po Dorćolu, redom prislanjali u hodnicima zgrade u kojoj živi, a zatim psovali sebi majku, kad su shvatili da se triper tako lako dobija. To pušenje ispod stola, pa, beše onomad, kad si išla u policiju, privedena, jer si mislila da se moze tek tako vredjati, bez posledica, pa si se olako spustila dežurnom brki, moleći da ne prespavaš u ćeliji, setivši se bola kad su ti u kraju gurali svašta u jednu od tvojih rupa, koje odavno ni za šta nisu.

Šta ono reče o braku, o ljubavi, domu? Psssttt..nemoj. Bolje nemoj. Ne bih da pominjem neke ljude, koji, jadni, nisu krivi što imate istu adresu i isto prezime. Njima je vec dovoljno teško. I, sad, zastadoh poslednji put, da ne kliknem "send", ali se setih one: da se izdignem i da pred tvojim gadostima nabacim lep, osmeh mlade i zadovoljne, pa zasto ne i zadovoljene žene, i odćutim, pomisliće budala, čitaj - ti, da me je ućutkala. Pa, neće moći!

I, dok ti u ovom trenutku, truneš, cmizdreći, jer si u starosti samo jedna zla i napuštena ruina, odoh da svoju mladost negujem, plivajući u prijatnoj vodi bazena luksuznog doma svog dragog, da se osmehujem gledajući u njegove prelepe oči i zadovoljno legnem u mirisnu posteljinu, glatkei čiste kože, koju bi svako poželeo. A, ti, nastavi sa postovima punim mržnje, ubedjena da se ljudi dive tvojoj drskosti i oštrom rečniku, nesvesna, da time samo sebi nanosiš duboke rane, i gomilas ožiljke. Znaš, ako na trenutak utišaš buku svoje zlobe, možda čujes one koji ti iza ledja glasno šapucu: pukla je, okreni glavu na drugu stranu, napisala je Tijana u svom statusu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan02

pre 7 godina

Eeee bas ste me ubedili da je Tijana dala ovakav odgovor. Ovo kazem jer, po recima mojih drugova koji su svojevremeno bili izuzetno bliski sa doticniom, Ajfonka je jako dobar drug i iskrena cura ali neverovatno limitirana i oskudnog kapaciteta mozdanih vijuga.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Rugala se šerpa loncu! I to u oba smera! Dve nakaze, moralne, duhovne i fizičke, oplele jedna po drugoj! A za Srbiju bi najbolje bilo da se uzmu za ruke pa u mutno Dunavo!

zeljko

pre 7 godina

Ovo nije Tijana napisala sigurno. Ali je bas brutalno. Bas.

CIRINELA

pre 7 godina

Mislio sam da je ova Tijana Ajfon glupa i nepismena ali me je jako jako iznenadila. Svaka ti cast Tijana. Jos si bila previse blaga.

STOP STARLETAMA

pre 7 godina

PRVO POLITIČARI,PA SAD STARLETE! UNIŠTAVAJU IONAKO VEĆ UNISTENU OVU NAŠU JADNU DRŽAVU.TREBA DA SE ZALOŽIMO DA SE STANE NA PUT OVAKVIM " NISKO MORALNIM" OSOBAMA POPUT OVOG "AJFONA" , "ORLA" I OSTALIH " UREĐAJA " I "LETEĆIH NEMORALNIH SPLAVARUŠA " TRUJU NAM OMLADINU, PROSTO DA TE BUDE SRAMOTA ŠTO SI ŽENSKOG RODA! SVI ZNAMO ČIME SE DOTIČNE BAVE. ALI SKLONITE BAGRU IZ MEDIJA I ŠTAMPE! SVAKA CAST JELENA,KONAČNO NEKO ISTINU DA IM KAŽE!n

golman

pre 7 godina

Ako je sama pisala,svaka cast, posto nije, svaka cast onome ko joj je ovo napisao.\n

lala

pre 7 godina

Ovako nešto pismeno Tijana ne može sama da napiše ni za sto života

Milisav

pre 7 godina

Za Tijanu je Jelena lepotica.Tijani nisu pomogle ni operacije ,i dalje je ostala ruzna.Ako je dorcol presao preko Jelene,preko Tijane je presao ceo Beograd.A tek Tijanin glas i intelekt su na nivou devojcice iz prvog razreda osnovne skole.

DusanNS

pre 7 godina

Ko god je pisao, veoma je pismen. I elokventan, i domišljat, i potkovan, i dobro zapaža, i informisan je, .... Ako je to ova telefonistkinja, onda vredi svake pare koje naplati po hotelima. Osim seksa, ta pruži i mentalni podsticaj. Novo vreme...

BR

pre 7 godina

Tijana ajfon ima dvadeset i kusur, prica o mladosti svojoj, a ima nazalne bore i mitisere u predelu jagodicnih kostiju lica... To se sa ekrana vidi ... Koji li joj gmaz sex placa ... pored toliko prirodno lepih i mentalno zdravih devojaka... Kad dodje u godine Jelene Macic nece joj pomoci sva PVC hirurgija ovog sveta

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija