• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

30.07.2016

13:37

(FOTO) PRIJOVIĆKA U BIKINIJU! Pevačica pokazala zanosne obline u vatreno crvenom kupaćem!

Estrada

(FOTO) PRIJOVIĆKA U BIKINIJU! Pevačica pokazala zanosne obline u vatreno crvenom kupaćem!

Podeli vest

Aleksandra Prijović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa naše estrade

Zašto je to tako, potvrdila je najnovijom fotografijom na Instagramu. Aleksandra je pozirala u crvenom kupaćem kostimu i pokazala zgodno telo.

(FOTO) BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN PEVAČICE: Aleksandra sada si isto sra*e!

VIP KOLUMNA! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Volela bih da naša deca imaju detinjstvo kao moje!

Komentari i pohvale na račun njenog izgleda nisu izostali.

Pevačica leto provodi radno, ali ne propušta priliku da slobodne dane provede na suncu i plaži.

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 7 godina

I sta je ovde posebno ili znacajno ??????????

nada

pre 7 godina

Pobogu narode sta je tu zgodno! Svi je znamo kakva je bila seljancica pre operacija. Interesantno je samo to sto se kao krpelj zalepila za Filipa gde je nanjusila novac. Puna Srbija prelepih devojaka koje ne zele da se slikaju i ne zele biti sponzoruse. Ova devojka postaje dosadna!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija