• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović - A. Milić

04.08.2016

21:42

KOME TI, BRE, KURVO? Nezapamćen rat popularnih voditeljki i atraktivnih starleta!

Estrada

KOME TI, BRE, KURVO? Nezapamćen rat popularnih voditeljki i atraktivnih starleta!

Podeli vest

Tamara Đurić i Mimi Oro optužile su TV lica da se bave prostitucijom, Vesna Dedić i Suzana Mančić im poručila da plate porez, Nikolina Pišek da su nakaradne, a Bojana Ristivojević da može da živi od svoje ogromne plate

Najpopularnije voditeljke zaratile su sa starletama zato što su ih one optužile da se bave prostitucijom.
Klaberka Tamara Đurić, braneći Tijanu Ajfon, koja je priznala da je kurva, optužila je TV lica da zarađuju novac od najstarijeg zanata:

Rade ono što moraju
Nemam ja ništa protiv tih devojaka, one žive svoj život i rade ono što moraju da rade
Nikolina Pišek

- Prostitucije ima svuda, ne samo među starletama. Šta mislite, odakle pare voditeljkama, koje jedva zarade 1.000 evra mesečno? - zapitala se bivša učesnica "Farme", a u tome je podržala i Mimi Oro:
- Ja sam čula da se masovno kurvaju pevačice, voditeljke i novinarke...

ŠOKANTAN SNIMAK! TIJANA AJFON PRIZNAJE DA JE KURVA: Promašila sam hotel, mogla sam se izje*ati za džabe!


Je l plaćaju PDV?

Ovakve optužbe golišavih devojaka sa naslovnica, razbesnele su voditeljke.

Starlete niko ne uzima za ozbiljno

Public

Irina Ivić i Sanja Marinković ne ljute se na starlete, zato što ih ne shvataju ozbiljno:
- Nemam ništa protiv njih. One su jedan svet koji je potpuno odvojen od naše realnosti. Nismo u istom univerzumu. Ne uzimam ih za ozbiljno, pa me ne pogađaju ni njihovi komentari - kaže Irina, sa kojom je saglasna i Sanja:
- Svojevremeno su i ugledni pisci, novinari i urednici dnevnih novina nagađali koliku platu ima voditeljka Pinka i lagali čime se bave. Tada im to niko nije zamerio, što bi sada starletama.

- Pošteno sam zaradila svaki svoj dinar. Radim više od 40 godina i uredno plaćam porez. Ta devojka mi nije knjigovođa i neću nikome da se pravdam, a pogotovu ne NN licu - oštro je odgovorila Suzana Mančić, dok im je Vesna Dedić poručila da plate porez:

- A što ne pitate starlete koliko zarade od jednog skidanja? I da li plaćaju PDV redovno? Pošto su u ovoj zemlji glavne vesti kada neka starleta kupi stan, ja ću vam sa zadovoljstvom javiti kada uspem da od pisanja knjiga isplatim stambeni kredit za svojih 55 kvadrata - ironično je poručila voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom".

Bojana Ristivojević, koja vodi "Parove", emisiju u kojoj su se i proslavile pojedine starlete, kaže da Đurićeva greši kada misli da ona i njene koleginice malo zarađuju od svog posla:

Prostitucije ima svuda, ne samo među starletama. Šta mislite, odakle pare voditeljkama, koje jedva zarade 1.000 evra mesečno?
Tamara Đurić

- Otkud njima to da voditeljke u Srbiji imaju platu manju od 1.000 evra? TV Hepi poštuje naš rad i odlično nas plaća, a dodatno nagrađuje svaki porast gledanosti. Da budem iskrena, a znam da je neumesno pričati o zaradama, zaposleni na našoj televiziji nikada ne brinu da li će "leći" plata i da li će na vreme biti plaćeni svi doprinosi - pohvalila se Bojana, dok je Nikolina Pišek stala u odbranu starleta, kao da ih žali:

Smešno i nakaradno

- Ne bih volela da se mešam u sve to, jer je meni to smešno i nakaradno. Nije važno šta se priča, nego ko priča. Ne želim da se moje ime pominje u tom kontekst. Nemam ja ništa protiv tih devojaka, one žive svoj život i rade ono što moraju da rade. Svako ima svoje životne izbore, ali ja nisam deo te priče - objasnila je Hrvatica.

(FOTO) ZNA DA SKRENE PAŽNJU Tamara u Đurić u veoma provokativnom izdanju!

Instagram


 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

pretvori se u to da ni rodjena majka ne moze da je prepozna!

Lana Schwartz

pre 7 godina

Nikolina je \"deo druge price\" koja se zove sponzorusa.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija