• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

05.08.2016

19:03

LEPI MIĆA ISPLJUVAO KOLEGE KOJE SE OGRĆU ŠAHOVNICAMA: Izdajnici pevaju Hrvatima, za pare će i Hašimu Tačiju!

Estrada

LEPI MIĆA ISPLJUVAO KOLEGE KOJE SE OGRĆU ŠAHOVNICAMA: Izdajnici pevaju Hrvatima, za pare će i Hašimu Tačiju!

Podeli vest

Aca Lukas, Ana Nikolić i Sandra Afrika se zbog pohlepe za novcem dodvoravaju ustašama, a oni im bacaju zastave kao kerovima kosti, kaže pevač Lepi Mića

Bivši učesnik "Farme" Lepi Mića optužio je Acu Lukasa, Anu Nikolić i Sandru Afriku za izdaju srpskog naroda zato što pevaju Hrvatima i ogrću se šahovnicom. On kaže da bi njegove kolege za pare pevale i predsedniku lažne države Kosovo Hašimu Tačiju. Mića poručuje da takve pevače treba kazniti i proglasiti za izdajnike!

(FOTO) KAKO TE NIJE SRAMOTA!? Sandra Afrika postala SANDRA HRVATSKA!

Ogrtali bi se oni i albanskom zastavom ili zastavom samoprozvane države Kosovo, ali Albanci ne mogu da ih vide očima
Lepi Mića

- U vreme povampirenog ustaštva i fašizma koji dolazi iz Hrvatske, naši pevači poput Lukasa, Afrike i Ane Nikolić bez imalo blama odlaze tamo, oblače njihove dresove, ogrću se šahovnicama, i sve to zbog para. To je ponižavajuće za srpski narod! Pogotovo u vremenu kada Hrvati slave najveći pogrom srpskog naroda "Oluju" i kad na sve moguće načine pokušavaju da nas ometaju pri ulasku u EU - kaže Mića.

Boro, četničke vojvode ne nose šal "Torcide"

Public

Bivši učesnik "Farme" osudio je i Boru Đorđevića što je u Sloveniji stavio šal Torcide iz Splita.
- Dok na ramenu držiš šal Torcide, nemaš pravo da pozdravljaš bilo koga od "delija" sa severa, kao što je on učinio. Jadno i bedno od četničkog vojvode, koji mora da zna da oni nikada ne nose šal Torcide. Ne možeš danas da budeš četnički vojvoda jer ti odgovara, a sutra si konzument navijača Hajduka, pa si veliki pobornik EU, a posle 15 dana za Rusiju.

On je besan što naše zvezde dozvoljavaju da ih ponižavaju u "lijepoj njihovoj", i to sve zbog šake evra:

- Ustaše im bacaju zastave kao kerovima kosti! Aca, Ana, Sandra i njima slični im se dodvoravaju zbog pohlepe za novcem. Neki naši pevači pevali su i Naseru Oriću posle rata u BiH, a onda su se pravdali kako nisu znali ko je on. Uskoro će i Hašimu Tačiju da pevaju kako bi tobože mirili dva zavađena naroda. Samo što Albanci sada ne žele da ih vide očima. A sutra kada bi ih zvali, naši bi otišli i isto bi se tako ogrtali albanskom zastavom ili zastavom samoprozvane države Kosovo. Pravdali bi se kako to rade iz poštovanja prema publici. Nije to poštovanje, već poltronstvo, uvlačenje u guzove i moralno pušenje kur*eva.

ŠAHOVNIČARKA SANDRA AFRIKA: Ja sam polu-Hrvatica, baka mi je sa Plitvica!

Rezigniran postupcima pojedinih pevača, Mića smatra da je krajnje vreme da se uvede kazna za izdajnike.

- Uveo bih zakon po kom bi svako ko na bilo koji način ponižava svoju zemlju trebalo da odgovara, kao što je to učinila Rusija. Time što stavljaš šahovnicu na sebe radiš direktno protiv svog naroda. Ne može neko da izdaje državne interese i da mu to prođe tek tako.

(FOTO) ANA, BRUKO! Srpska pevačica mlatila ustaškom zastavom u Bosni!

Nek zabrane zastave kao Merlin srbomrzac

Informer

Mića se osvrnuo i na skandal koji je nastao usred Beograda kad je Dino Merlin na koncertima u Kombank areni zabranio srpske zastave.
- Čovek koji je dokazani srbomrzac, koji je snimio i pevao pesme o najvećem zlikovcu srpskog naroda Aliji Izetbegoviću, koji je pljuvao Srbe i rekao da nikada neće u Beograd jer je fašistički grad napuni tri Arene?! Pritom zabrani srpske zastave iz straha da mu neko od naših ne baci neku na binu, pa bi morao da se ogrne, što ne bi uradio ni u ludilu. Upravo on treba da drži lekciju srpskim pevačima kako da na lukav način izbegneš nešto što ne želiš da uradiš - kaže Mića.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bgd

pre 7 godina

Novac je novac, a naši pevači nemaju nimalo dostojanstva i časti. Svi se oni prave apolitični, kao fol ne prate politiku i nisu čuli za "Oluju."

knez

pre 7 godina

Jeste novac novac ,ali ima nesto sto se novcem nemoze kupiti.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Пржуљ Мирослава звани Лепи Мића у целини.

Pravda

pre 7 godina

Tako je Mico treba da ih je sramota .... Prodaju se za pare nimalo obraza nemaju ni postovanja prema svojoj zemlji....

Jela

pre 7 godina

Lepi Mića da govori o Čorbi i Merlinu, kakvi god da su?! Ako postoji neko ko ponižava Srbiju to su Lepe Miće, Žiće, Kiće i slične kreature koje su po Farmama, Parovima i ostalim orgijastičkim performansima srozali ovo društvo do granice ludila.

realan1991

pre 7 godina

Pricao sam sa Acom Lukasom o onom dresu! Kao prvo tad je bila neka utakmica reprezentacije i klub je bio pun Hrvata, neko je prisao i dodao mu dres da ga obuce i on nije hteo, ali nije mogao ni da ga baci ili zapali pred njima, je bi ga verovatno lincovali, a i time nista ne bi dobio! On ga je jednostavno drzao u ruci i posle stavio na ramena! Inace po njegovoim recima jedino bi Srpski i Zvezdin dres obukao!

LILIT

pre 7 godina

A Ceca što peva u C Gori, zemlji koja je među prvim priznala Kosovo...

Luca Brasi

pre 7 godina

Upravu je,ali nije to nista cudno mi Srbi smo g.... od ljudi,nasa Istorija vise vekovna tome svedoci.

rada

pre 7 godina

jes da miću ne gotivim radi njegove vulgarnosti,al sad je u pravu, to je samo dokaz da smo lud narod kako da nas poštuju drugi kad sami sebe ne poštujemo. o ovim starletama ma kojim pevačicama nije vredno ni komentarisati.kad se nelo bavi prostitucijom kao zanat, al prostitutka u duši to je tek strašno.

Ljubo

pre 7 godina

Srbi moraju jos da ispate i potonu ,da bi naucili nesto ,,,i da se ociste od mnogo cega...mladje generacije ,koje dolaze bice bolje ,jer samo ce znati za Srbiju ,nece ih ubijati " Jugonostalgija " ....Juga-- najveca srpska greska i grobnica....

Bubana

pre 7 godina

Koliko puta?Treba da nas je sve sramota,jer ne poštujemo one,koji su izgubili živote,zbog te vekovne mržnje.Ne morate da objavite ovaj komentar,možete reći,da umetnost ne priznaje granice,ali to su sve loši izgovori,pogotovo za one,koji se jeftino prodaju za šaku evra.

NENAD

pre 7 godina

MICO NISAM TVOJ OBOZAVAOC ALI BRAVO ZA OVU IZJAVJU.BRAVO!!!

Wallter

pre 7 godina

E, da je to izjavio neki drugi čovek poverao bih ovako sve primam sa rezervom.Isti taj g.Pržulj je ratni profiter(ovo nema veze sa prozivkama na Farmi) i dosta je jada zadao stanovništvu Sarajevskog regiona kao navodno borac Romanijskog korpusa.Bolje bi mu bilo da ćuti.

smradmica

pre 7 godina

hahahahah dugo se nisam ismijao i hvala ovoj karikaturi od coveka sto ga je neko pozvao da da interviju jer on ne postoji osim na farmama.pevao bi ti micooooo za pola para i ogrtao zastave koje uzmu ovi pevaci koje si nabrojao.ali ti prvo nemas blage veze o pevanju,drugo ti si ruzan ko pas i karikatura od coveka,ti ne znas da pricas kako treba svoj maternji jezik a kamo li da pevas.zato ruzni mico przulju suti jer se jos vise provaljujes,kao sto neko rece ti da pricas o corbi,merlinu i drugim hahah..kada je merlin pevao ti si radio po sarajevskim kaficima ali si morao da putujes ujutro iz hadzica tj.sela iznad hadzica ili da spavas na seciji u kafani u kojoj si case prao.a to sto si pokrao narod iz hadzica o tome ce sud da te obavesti

Laza Lazarevic

pre 7 godina

Ne optuzujmo nepravedno nase zvezde! Zar neko stvarno misli da oni imaju toliko pameti da znaju ciiie su se ogrnuli? Bilo im hladno pa se ogrnuli... pa sta? Kakve to veze ima sa moralnim dnom dna?

ćira

pre 7 godina

Ove dve su inače kur.e.Samo čekam da vidim kada će hrvatski pevači imati koncerte kod nas.

Bubana

pre 7 godina

Imaće, a i napuniće sve arene, Sava centar...Mi smo jednostavno takav narod,aplaudiramo i divimo se ljudima,koji nas dokazano mrze.Punimo im džepove i molimo da opet dodju.Da li nas pamćenje izdaje ili ne poštujemo one,koji su ostali na poprištima,dajući živote za majku Srbiju.Jadno!

hambeh082

pre 7 godina

ko mu dade ime LEPI MICE bas mu lepo pristaje lep je kao greh

darac

pre 7 godina

Para vrti tamo gdje burgija nemože. Ljudi moji svi su oni prodane duše. Kao i "naša" severina. Kao da one stvari nije mogla naći u Hrvatskoj nego ode dva puta u Srbiju zbog"ljubavi". Ma da????!!!! To samo leti za parama a ogrnut će se bilo čime zbog svog interesa. Katastrofa i užas!!!!!

Svojta

pre 7 godina

Ko je sad ovaj svat i koga on od koga brani, moze neko da me prosvetli?

Veverica

pre 7 godina

@Wallter tako je.Nista bolji nije ni on,snimao je ratnohuskacke pesme u maskirnoj kosulji po beogradskom zbunju,dok su njegovi zemljaci branili njegovo ognjiste.

Ivan

pre 7 godina

Pa ti nemozes ni kod nas da pevas a ne kod njih!!!!!I budalo jedna,na njihove koncerte ne dolaze ustase,dolaze Hrvati koji vole Srbe i Srpske pesme!!!!!!!!Hrvati kojih ne zanima ko je ko,nisu svi Hrvati ustase,kao sto nisu ni svi Srbi cetnici....zato ovo sto objavljuje TV i novine,uopste me ne zanima...budala ce uvek biti svuda a ovi sto se prave sada kao veliki Srbi,uvek ti su bili i za vreme ratova veliki Srbi ali ovako sa kompa i stanova,samo na rec a ne na dela \n

Ranbo

pre 7 godina

Da je ovo neko drugi rekao, pa i da se složimo. Međutim, ovaj "veliki Srbin", ceo rat je proveo pevajući o istom i huškajući napaćeni narod, a momci koji do tada Bosnu nisu videli, išli su da brane njegovo ognjište i dali život za otadžbinu. Pa, on je pušku video samo kada su mu je doneli da se sa njom slika za omot ploče. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka!

tugomir uskokovic

pre 7 godina

cuti, bezi u misju rupu, pevao bi i ti,( ako se \" to tvoje\" dranje uopste smatra pevanjem ),\nsamo te niko ne zove...\nsta ces, ljudi cene samo kvalitet...

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija