• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2016

15:53

SRPKINJA MAZNULA FOTOGRAFA RIJANI! Didi na foto sešnu od 100.000 dolara!

Estrada

SRPKINJA MAZNULA FOTOGRAFA RIJANI! Didi na foto sešnu od 100.000 dolara!

Podeli vest

Srpska kreatorka i pevačica Dijana Janković uradila je foto sešn sa čuvenim fotografomn slavnih Denisom Leupoldom

 

Foto shoot je trajao satima, ali Didi veruje da je najbolji koji je ikada uradila. Fotografisanje je urađeno u najluksuznijem dvorcu u blizini Njujorka, upravo tamo gde je Bijonse snimala spot za pesmu "Irreplaceble". 


KREĆE DJ TV! Dijana Janković otvara svoju televiziju

Za šminku je bila zadužena omiljena šminkerka Fifth Harmony Klarisa Luna. Vrednost ovog sešna procenjuje se neverovatnu sumu od blizu 100.000 dolara! 

Public


(FOTO) DEMANTOVALE DA SU U SVAĐI! Jelena Janković podržala sestru Dijanu Didi Janković!

Dijana je u Americi snimila 10 novih pesama, pa je kompmetnu brigu o karijeri prepustila pravim profesionalcima, proverenim ljudima koji su u samom vrhu svog posla. Sledeći korak je, možda, i saradnja sa samom Rijanom...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LM

pre 7 godina

Gospode Boze! Ko je ova? Bolje da ne spominje odakle je. Nije bas za pohvalu...

Miloje

pre 7 godina

Tuga fotograf i photoshopirana slika. Dijana umisljena devojcica. Sta bi volela da budes? - Pevacica. I tako do kraja zivota. Jedan cuveni nas pevac artista je izjavio da u na srpskoj muzickoj sceni postoji samo 10% pevaca a ostali su oni koji zeleli da to budu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija