• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović - A. Milić

09.08.2016

15:11

ŠAKOM I ŠAJKAČOM! Ceci u Guči 30.000 evra, Severini 25.000!

Estrada

ŠAKOM I ŠAJKAČOM! Ceci u Guči 30.000 evra, Severini 25.000!

Podeli vest

Severinu Kojić, koja zatvara Sabor trubača u nedelju, sačekaće so, pogača i srpska kapa. Ceca Ražnatović otvara najveći muzički događaj u ovom delu Evrope

Ona je srpska snajka i ne verujem da joj smetaju obeležja iz naše zemlje
Dobrivoje Marinski, organizator koncerta

Srpska snajka Severina Kojić nosiće šajkaču na najpoznatijoj manifestaciji trube u Guči! Pop zvezda nastupiće na Saboru u nedelju, a za taj koncert dobiće honorar 25.000 evra, dok će Ceca Ražnatović, koja otvara Sabor u sredu, inkasirati 5. 000 evra više.

Organizatori su pripremili pravo iznenađenje za suprugu Igora Kojića, sina Dragana Kojića Kebe, saznaje Informer.


SEVERINA PRED NASTUP U GUČI: Spremite mi svadbarski kupus!

- Kao što dolikuje ovakvom događaju, Seve će dočekati so, pogača, ali i šajkača, kapa srpskog vojnika i seljaka. Pošto je i svadbu pravila u stilu srpske tradicije, tako će je i u Guči sačekati simboličan dar. Ona je nastupala na Danima šljive u Blacu na bini koja je bila ukrašena šajkačom i lepo je reagovala na to - otkriva izvor Informera.

Ukoliko su joj organizatori pripremili šajkaču, nju će to obradovati
Tomica Petrović, Severinin menadžer

Organizator njenog i Cecinog koncerta Dobrivoje Marinski ubeđen je da bi Seve rado stavila šajkaču:

- Ja nisam planirao da joj dam takav poklon, ali ukoliko se na to odlučimo, verujem da bi ga rado prihvatila. Ona je srpska snajka i ne verujem da joj smetaju obeležja iz naše zemlje. Znam da smo joj pripremili čuturicu za rakiju - rekao je Marinski. On nam je potvrdio visinu Severininog honorara:

- Tačno je da će njoj biti isplaćeno od sponzora 25.000 evra. U taj honorar je uračunat transport, smeštaj i honorar nje i njenog benda. Ceca će sponzore koštati malo više - otkriva organizator.

Ceca postala zaštitno lice kozmetičke linije

Svetlana Ceca Ražnatović postala je zaštitno lice kozmetičke linije za ulepšavanje "Flormar".
- Srećna sam što promovišem "Flormar" šminku i dekorativu, jer znam da svim ženama preporučujem kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni. Uvek se trudim da imam njihov karmin na usnama ili sjaj. Puder stavljam samo kad nastupam - istakla je pevačica.

Gospođa Kojić će u Guču stići sa suprugom Igorom, a kako je sama priznala, doći će dan ranije da prošeta po Saboru.

- Dolazim dan ranije upravo kako bih iskusila sve čari te odlične manifestacije. Napraviću koncert pun pozitivne energije. Ponekad mi je žao što sebe ne mogu da gledam iz publike - rekla je Seve za "Helou", otkrivši da će sa njom na sceni biti i MC Sajsi, sa kojom je snimila duet "Silikoni".

Menadžer Severine Vučković Tomica Petrović kaže da bi šajkača obradovala Seve.

- Ona poštuje sve lokalne običaje domaćina. Ukoliko su joj organizatori pripremili šajkaču, nju će to obradovati. Fotografisaće se sa njom, zašto da ne. U Guči će biti zajedno sa Igorom i očekujemo dobar koncert - kazao je Petrović za Informer.

LJUBAV CVETA! Severina: Igor je suprug i očuh za poželeti!

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mikele

pre 7 godina

Ja se izvinjavam, ali šta će na Saboru trubača Ceca, Severina, Miroslav Ilić i Riblja čorba? Kakve oni blage veze imaju sa takmičenjem i smotrom duvačkih orkestara iz zemlje pa recimo i sveta. Ovo je sad vašar za zgrtanje para, a ne ono što je bio nekad.

Ljubo

pre 7 godina

Narode srpski ,pa zar da pljujemo po nasim mrtvima ,sto slobodu stvarase. Zivote davase ,tudje simbole i kape ne prisvajase ,...tav kapa se i na danasnjoj vojci nosi ,,pa sta ce na glavama kojekakvih kurvi i kalastura na Saboru ,koji prelazi izgleda u najveci shund na prostorima te lijepe Srbije....

vojislav

pre 7 godina

js bih severinu obukao u srpsku nosnju ako hoce da peva ,ako nece nikada nemoze biti srpska snajka

Vukoje Srbin

pre 7 godina

Daj sve sisama a narod neka i dalje sisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drina

pre 7 godina

severina slavi oluju i da peva u guči može samo u srbiji.znači priznaje se oluja.sa grupom prijatelja odustali smo od odlaska u guču to je rialiti i bruka.znam to je smišljeno urađeno da severina peva samo da bi se ponizila srbija.njen svekar keba veliki je prijatelj nasera orića objavljena je slika zajednička na fejzbuku u restoranu senad od bosne u lukavcu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija