• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

09.08.2016

21:07

(FOTO) UPECANA! NATO, JE L' TE BAR MALO BLAM? Pevačica se skrivala na koncertu Dina Merlina!

Estrada

(FOTO) UPECANA! NATO, JE L' TE BAR MALO BLAM? Pevačica se skrivala na koncertu Dina Merlina!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je pokušala neprimetno da uđe na koncert srbomrsca Dina Merlina u budvanskom Top Hilu

Nataša Bekvalac se izgleda stidi što voli da sluša srbomrsca Dina Merlina. Pevačica je došla na njegov koncert u budvansku diskoteku "Top Hil", ali je u klub pokušala da uđe neprimećeno.

Natu su od paparaca skrivale drugarice i sestre. Kada se približila diskoteci, njeno društvo se razmililo oko pevačice, počelo je da diže ruke, torbe, samo da bi je sakrilo. Međutim, naš fotograf je uspeo da je slika.

Za razliku od Bekvalčeve, u "Top Hil" su ne skrivajući se ušetali Bojan Vasković iz "Leksington benda", Boban Piroman, Danijel Alibabić, supruga Duška Šarića i Nina Paška

Bekvalčeva je poznata kao veliki ljubitelj pesma kolege koji je zabranio srpske zastave u beogradskoj Kombank areni. Ona ih često peva na svojim nastupima, pa nikome nije jasno zašto je pokušala da se sakrije. Možda je zapravo bio blam što je podržala Merlina, koji je u više navrata pljuvao po njenom narodu.

Za razliku od Bekvalčeve, u "Top Hil" su ne skrivajući se ušetali Bojan Vasković iz "Leksington benda", Boban Piroman, Danijel Alibabić, supruga Duška Šarića i Nina Paškaš.

Žarko Radovančev

Oni su do jutra igrali uz Merlinove hitove, a morali su da odreše i ozbiljnu lovu da bi mogli da ga slušaju. Samo ulaznica je koštala 20 evra, dok su više od hiljadu evra morali da plate da bi imali svoj separe u "Top Hilu".

Merlin je za tu lovu pevao oko dva sata. Pre i posle nastupa bio je smešten u luksuznom hotelu "Splendid" u Bečićima, a čim se probudio napustio je Crnu Goru.

Anastasija i Maša ne pričaju o braći

Žarko Radovančev

Anastasija Ražnatović i Maša Terzić došle su na Merlinov koncert odvojeno, ali su se na kraju zabavljale u istom separeu. Njih dve nisu pričale o Kostadinu i Veljku, već su tokom čitave noći uživale sa drugaricama.

Žarko Radovančev

 

 

 

 

 

 

 

 

Oni se nisu krili:

Žarko Radovančev
Žarko Radovančev

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija