• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

09.08.2016

21:55

ZBOG MANIJAKA! Ela Dvornik završila na sudu!

Estrada

ZBOG MANIJAKA! Ela Dvornik završila na sudu!

Podeli vest

Ćerka Dina Dvornika i poznata blogerka Ela Dvornik imala je komplikacija prilikom otvaranja svoje prve firme u Hrvatskoj, i to sve zbog imena, kojim je želela da oda počast svom preminulom ocu

Naime, njen advokat je na sudu morao da objašnjava zašto se firma zove "Manijak".

- Zvanično sam postala vlasnik firme i u Hrvatskoj. Advokat je zbog mene morao na sud, da objasni zašto sam izabrala taj naziv za firmu. On je objasnio da je to naziv pesme mog oca, i da ja kao njegova ćerka želim baš taj naziv - napisala je Ela na svom Fejsbuk profilu.

Ona je prijavljena kao jedini vlasnik i direktor.

Iako živi u Londonu, Ela je otvorila firmu na svoje ime da bi bila kreditno sposobna i u Hrvatskoj. Međutim, da bi to mogla da uradi morala je da bude stalno zaposlena sa redovnim primanjima, a kako hrvatski zakoni ne priznaju to što ima firmu u Londonu, morala je da otvori još jednu u svojoj zemlji.

OPLJAČKANA! Ćerki poznatog pevača ukrali torbu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17