• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.08.2016

21:46

(VIDEO) GUČA BOJKOTOVALA SEVERINU? Na koncertu hrvatske pevačice jedva 1.500 ljudi!

Estrada

(VIDEO) GUČA BOJKOTOVALA SEVERINU? Na koncertu hrvatske pevačice jedva 1.500 ljudi!

Podeli vest

Dugo najavljivani koncert Severine Kojić u Guči, nije imao epilog koji bi zadovoljio popularnu pevačicu, a nije joj mnogo pomoglo ni to što je na binu kasnije izašao njen svekar Dragan Kojić Keba. Posle Severine, binom je zavladao Miroslav Ilić, koga je Guča dočekala ovacijama
printscreen

Naime, od svih posetilaca koji su završne večeri pohodili Guču, na njenom kocertu našlo se svega oko 1.500 saboraša. Ipak mala poseta nije omela Severinu da pozdravi publiku koja joj je mahala srpskom zastavom i šajkačama.

- Dobro veče Guča, dobro veče dobri ljudi, drago mi je da sam prvi put ovde. Ja vam donosim sunce iz Splita- rekla je Seve otvorivši koncert pesmom Ovo će biti dobra noć predosećam.

Evo delić atmosfere s koncerta u Guči

SRPSKI TRUBAČI NE ŽELE SEVE U GUČI! Sramota je da Severina nosi šajkaču, a veličala je Tuđmana!

A onda "kao grom iz vedra neba" na bini se pojavio Keba i zapevao sa Severinom. 

- Snajka dobrodošla u Guču da poneseš lepe uspomene i da si mi živa, zdrava i tako lepa još 100 godina- rekao je Keba i zapevo svoj hit "Imao sam" 

Severina je furioznim izvođenjem pesme "Gas, gas" najavila kraj nastupa u Guči, ali je publiku počastila i hitom "Italijana".

- Adio, Guča! Ja imam samo jednu želju, pored ljubavi i sreće, nemojte me zaboraviti - poručila je Seve i završila nastup.

Ipak ono što je cela Guča čekala, uz najveću folk divu Cecu, bio je nastup Miroslava Ilića, koji je nekoliko minuta posle 23 sata izašao na binu, praćen ovacijama.

Njegova energija je ubrzo preneta i na stare saboraše koji su napravili potpuni haos na Stadionu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо да Којић Северина Вучковић наступа на српким фестивалима.

cccc

pre 7 godina

Koji mi, ti možeš samo da govoriš za sebe a svi ostali će govoriti za sebe.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Гуча, где се налази Драгачево, је испод планине Јелица. Јелица је четнички топоним, описан у дивним српским песмама.

nikolalondon

pre 7 godina

Ova Guca postaje jedno obicno s...e kada dopusta ovakvim k....ma da nastupaju. Vise bi je postovali da je dosla kao gost sjela pod sator i narucila cugu. I ovaj Keba obicna odrtina kad nju ugurava gdje joj nije mjesto.

nesa

pre 7 godina

ovakvim radodajkama nije tu mesto, a narocito ne ustasama.\n

Vaillant

pre 7 godina

Meni nije krivo sto Severina nastupa,vec mi krivo da bilo ko od pevaca nastupa jer nikom nije mesto u Guchi!Gucha je Festival Trube a ne da pevaci pevaju a veze sa trubom nemaju. Ko dozvoljava tim pevacima da tamo pevaju i od kojih para se placaju oni ?Nije normalno da eca uzme 30 000 a Severina 25 000 eura?Koliko je onda Miroslav dobio ?Stranci su zbog trube dolazili ako ovako nastave,rasterace sve strance.Oni ne vole da slusaju te pevace.

Band

pre 7 godina

Nije tačno... Severina se razume u trubu(e) ! Mnogi su je videli kako duva trubu.

Ljubo

pre 7 godina

Ja licno mislim da joj mijesto u Guci nije ,sto se tice nastupa ,mogla se bestija obuci malo normalnije ,....a sto se tice njenog donosenja sunca iz Splita, taj grad treba debelo da se izvini Srbima za sve strahote koje su dozivili u WWII i u ovom gradjanskom 90-tih....sramotno

Lana Schwartz

pre 7 godina

Pravila festivala(da ne nastupa niko osim trubaca) nisu narusena jer je Ceca nastupala dan prije otvaranja a Severina nakon zatvaranja.

Lorenzo

pre 7 godina

Truba je samo truba a Seve je svjetska zvijezda!

alexander

pre 7 godina

pa podrzao keba snajku,donela mu 30 kila bakra u miraz/

Lala iz Banata

pre 7 godina

Северина је за певање "ТРУБА" - зато јој је и место у Гучи !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija