• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

17.08.2016

09:07

(FOTO) TO JE, BRE, PRAVI MUŽ! Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra!

Estrada

(FOTO) TO JE, BRE, PRAVI MUŽ! Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra!

Podeli vest

Marta Savić odnedavno može da se pohvali da je vlasnica jahte koja nosi njeno ime. I to zahvaljujući mužu Miletu Kitiću, koji ju je obradovao poklonom vrednim 350.000 evra

Pevač je poslednja tri meseca bio u potrazi za plovilom, koje je na kraju kupio u Hrvatskoj. Kako smo saznali od pevačevog prijatelja, Kitić je bio spreman da plati koliko god je trebalo za jahtu, pošto je ženi još davno obećao da će jednog dana i ona imati svoj brod.

(FOTO/VIDEO) POSLE 3 GODINE PONOVO NA SCENI! Marta Savić predstavila novu pesmu!

- Mile i Marta vole da krstare. Oni su do sada svakog leta iznajmljivali jahte, pa je Kitić dao ženi reč da ih više neće rentirati, već da će imati jednu u vlasništvu - kaže naš izvor blizak poznatom estradnom paru i dodaje:

- Marta je mužu prepustila odabir i on je uz pomoć prijatelja uspeo da nađe ono što je njemu i njegovoj porodici potrebno. Čim je video brod, rekao je „baš ovo sam tražio“, te nije bilo dileme da li će je pazariti. Osim što je plovilo stavio na ženino ime, i nazvao ga je po njoj. Inače, nije se cenkao s prodavcem, ova cena mu nije bila problem. A i što bi kad te pare zaradi za nekoliko meseci. Poznato je da Miletov honorar ide i do 15.000 evra, a njegovi nastupi rasprodati su godinu dana unapred.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goggi

pre 7 godina

Ja se nadam da je platio porez na taj zaradjeni novac...a za jahtu, nek im je sa srecom....

pettar

pre 7 godina

Dodje mi da plačem... ja mašinski inženjer, ceo život radimo supruga i ja i jedva sakupimo za odmor... šta nije u redu u ovoj zemlji? Da li protuve koje ne plaćaju porez ili male plate onih koji pošteno zaradjuju od svog znanja, pameti, sposobnosti... ej mile kitic ...

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо овог малог киту ни у једном делу. Отишао у трулу 'рватску и тамо купио чамац, ставио усташку шаховницу на крму и парадира се.

nepoznati

pre 7 godina

Nijeproblem u njemu i njemu slicnima vec u ljudima koji dolaze na njihove nastupe.\n

tiana

pre 7 godina

Muz ceo zivot sudija, penzionisan kao sudija VKS, ja magistar, danas od svojih posteno zaradjenih penzija jedva sastavljamo kraj sa krajem, a i dok smo bili u radnom odnosu nismo mogli da se bahatimo. Zato razni Kitici, kupuju jahte, avione, kamione i naravno ne placaju porez, a sutra ce da dobiju i nacionalnu penziju! Ne znam samo cime su je zasluzili...Za pevanje po vasarima, svadbama i kafanama?! Potpuno zamenjene vrednosti...E moja Srbijo, zato nam tako dobro i ide...\n

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija