• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

17.08.2016

09:07

(FOTO) TO JE, BRE, PRAVI MUŽ! Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra!

Estrada

(FOTO) TO JE, BRE, PRAVI MUŽ! Mile Kitić kupio Marti jahtu od 350.000 evra!

Podeli vest

Marta Savić odnedavno može da se pohvali da je vlasnica jahte koja nosi njeno ime. I to zahvaljujući mužu Miletu Kitiću, koji ju je obradovao poklonom vrednim 350.000 evra

Pevač je poslednja tri meseca bio u potrazi za plovilom, koje je na kraju kupio u Hrvatskoj. Kako smo saznali od pevačevog prijatelja, Kitić je bio spreman da plati koliko god je trebalo za jahtu, pošto je ženi još davno obećao da će jednog dana i ona imati svoj brod.

(FOTO/VIDEO) POSLE 3 GODINE PONOVO NA SCENI! Marta Savić predstavila novu pesmu!

- Mile i Marta vole da krstare. Oni su do sada svakog leta iznajmljivali jahte, pa je Kitić dao ženi reč da ih više neće rentirati, već da će imati jednu u vlasništvu - kaže naš izvor blizak poznatom estradnom paru i dodaje:

- Marta je mužu prepustila odabir i on je uz pomoć prijatelja uspeo da nađe ono što je njemu i njegovoj porodici potrebno. Čim je video brod, rekao je „baš ovo sam tražio“, te nije bilo dileme da li će je pazariti. Osim što je plovilo stavio na ženino ime, i nazvao ga je po njoj. Inače, nije se cenkao s prodavcem, ova cena mu nije bila problem. A i što bi kad te pare zaradi za nekoliko meseci. Poznato je da Miletov honorar ide i do 15.000 evra, a njegovi nastupi rasprodati su godinu dana unapred.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goggi

pre 7 godina

Ja se nadam da je platio porez na taj zaradjeni novac...a za jahtu, nek im je sa srecom....

pettar

pre 7 godina

Dodje mi da plačem... ja mašinski inženjer, ceo život radimo supruga i ja i jedva sakupimo za odmor... šta nije u redu u ovoj zemlji? Da li protuve koje ne plaćaju porez ili male plate onih koji pošteno zaradjuju od svog znanja, pameti, sposobnosti... ej mile kitic ...

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо овог малог киту ни у једном делу. Отишао у трулу 'рватску и тамо купио чамац, ставио усташку шаховницу на крму и парадира се.

nepoznati

pre 7 godina

Nijeproblem u njemu i njemu slicnima vec u ljudima koji dolaze na njihove nastupe.\n

tiana

pre 7 godina

Muz ceo zivot sudija, penzionisan kao sudija VKS, ja magistar, danas od svojih posteno zaradjenih penzija jedva sastavljamo kraj sa krajem, a i dok smo bili u radnom odnosu nismo mogli da se bahatimo. Zato razni Kitici, kupuju jahte, avione, kamione i naravno ne placaju porez, a sutra ce da dobiju i nacionalnu penziju! Ne znam samo cime su je zasluzili...Za pevanje po vasarima, svadbama i kafanama?! Potpuno zamenjene vrednosti...E moja Srbijo, zato nam tako dobro i ide...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija