• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

19.08.2016

12:29

KATARINA ŽIVKOVIĆ OPLJAČKANA! Mladić joj prišao sa leđa i oteo novčanik sa NEKOLIKO HILJADA EVRA!

Estrada

KATARINA ŽIVKOVIĆ OPLJAČKANA! Mladić joj prišao sa leđa i oteo novčanik sa NEKOLIKO HILJADA EVRA!

Podeli vest

Pevačica Katarina Živković doživela je veliku neprijatnost tokom nedavnog boravka u Grčkoj

Naime, ona je na ovu destinaciju otputovala na odmor kako bi napunila baterije sa društvom. Ipak, da sve ne bude idealno pobrino se jedan mldaić koji ju je pokrao.

- Sve se odigralo u nekoliko sekudni i niko nije mogao da veruje da će joj se to dogoditi. Posle plaže otišli smo u hotel, kako bismo se spremili za večeru i za klub. Krenuli smo centralnim šetalištem u Atini i nepoznati mladić prišao je Katarini s leđa i oteo joj novčanik, u kojem je imala novac za celo letovanje, negde oko tri hiljade evra - rekao je izvor za Alo!.

(FOTO) UTEHA POSLE RASKIDA! Kaća Živković u noćnom provodu sa bivšim farmerom!

On je dodao da su svi bili u šoku, u prvom trenutku. Dok su došli sebi od šoka lopov je već pobegao. Oni su odmah obavestili policiju o ovom nemilom događaju.

- Policija je došla, napravila je zapisnik i rekla da će sve da uradi kako bi pronašla lopova. Ono što je prava sreća jeste to da Katarina nije nosila pasoš u tom novčaniku - dodao je izvor.

Ipak, problem je bio taj što je Kaća u novčaniku imala sva ostala lična dokumenta (vozačka dozvola, lična karta…).

(PAPARACO) KAĆU TEŠI NOVI FRAJER! Pevačica posle raskida traži zamenu za fudbalera!

Pevačica je bila u šoku i uplašila se, pošto nije verovala da to može da joj se dogodi.

- Iskreno, bila sam veoma uplašena kada se sve dogodilo. Nisam verovala da ovako nešto može da mi se desi na odmoru. Imala sam strah da li će se vratiti i pokušati opet nešto da uradi. Morala sam ceo slučaj da prijavim policiji, ali se nadam da mi se ovo više neće dogoditi. Prijatelji su bili uz mene, tako da su mi oni mnogo pomogli. Sledeći put ću biti pametnija kada budem odlazila na odmor - istakla je pevačica za Alo!.

KRAJ LJUBAVI! Kaća pati u kafani, Borko izbrisao sve fotke sa Instagrama


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Ију..! Пришо* јој с* леђа, па помислила да дечко има - "поштене намере"...?

gaga

pre 7 godina

e kaca,kaca.. nositi u novcaniku 3000evra tako nonsalantno ..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17