• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

19.08.2016

19:15

CACA IZ PAROVA O AFERI "ELITNA PROSTITUCIJA": Madam Željka nikog ne tera, ali ko želi, može da se kurva!

Estrada

CACA IZ PAROVA O AFERI "ELITNA PROSTITUCIJA": Madam Željka nikog ne tera, ali ko želi, može da se kurva!

Podeli vest

Aleksandra Radojević zvana Caca kaže da je Željka Rolović, s kojom je privedena u Tivtu, nikada nije gurala u ruke mušterijama, ali da ima devojaka koje na to pristaju
Žarko Radovančev

Bivša učesnica "Parova" Aleksandra Radojević Caca, koja je uhapšena u marini Porto Montenegro u Tivtu sa Željkom Rolović, priznaje za Informer da madam Željka podvodi devojke.

Caca, međutim, tvrdi da tog dana kada su privedene zato što je u gaćama Eme Đuhić pronađeno 7,5 grama kokaina, ona nije išla da se prostituiše.

ELITNA PROSTITUCIJA, HAPŠENJE NA JAHTI: Madam Željki i učesnici Parova Caci našli kokain u gaćama!

Aleksandra potvrđuje da su njene drugarice mogle da naplate seks ukoliko su to želele:
 

Nude mi 6.000 evra za seks

Hoćeš da mi kažeš da ti nikada nisu nudili novac za seks?
- Svakodnevno dobijam nepristojne ponude, najviše na Instagramu. Neki moćni ljudi se razbacuju parama, nude mi po 5.000-6.000 evra za veče. Ja sve te ponude odbijem jer se ne bavim prostitucijom.

- Željka je žena sa stavom i nikada mi nije nudila da se bavim prostitucijom. Ona nikada nikog ne bi podvodila i rekla "ej, slušaj, imam za tebe ovog ili onog". Nikada nikog nije terala na to, već onaj ko želi može, ko ne želi - nikom ništa.

Jesi li ti želela?
- Meni nikada nije ponudila tako nešto, ali nema tih para zbog kojih bi ja legla sa nekim ko mi se ne sviđa u krevet.

Hoćeš da nam kažeš da vas je Željka tek onako pozvala na jahtu bogatog šeika, kog ste videle jednom u životu? Da ste ponele kokain i krenule s nepoznatim Ruskinjama i Italijankama samo da se provozate jahtom?

- Nemam potrebu da branim ni sebe ni Željku. Samo pričam istinu. Znam da jahte, šeik, kokain, Ruskinje, Italijanke, Željka, koja je priznala da se bavi podvođenjem, asociraju na prostituciju, ali nije tako.

Ako si svesna svega toga, a ne baviš se prostitucijom, zašto si krenula na tu jahtu?
- Jednom se živi u životu. Pošla sam na tu jahtu jer sam želela da se dobro provedem. Nije mi žao što sam se našla u tom društvu, jer ne krijem ništa. Nisam iz te priče i nemam zbog čega da se kajem.

(FOTO) FARMER I UČESNICA PAROVA U EROTSKOM ZANOSU! Miloš i Caca se seksali na plaži!

Ne drogiram se zato što sam dijabetičar

Kokain je pronađen kod tvoje drugarice Eme Đuhić. Da li se ti drogiraš?
- Nikada nisam probala kokain niti bilo koju drugu drogu, jer sam dijabetičar. Na insulinu sam i uzimanje bilo koje droge moglo bi da mi dođe glave.

Kako ste vi, poštene mlade devojke, uopšte upoznale vremešnog bogatog šeika?
- Šeika smo upoznale na Cecinom nastupu u "Top hilu." Zgotivili smo se i on nas je pozvao na svoju jahtu da krstarimo do Dubrovnika. Sa nama su bile i neke Ruskinje i Italijanke. Ja zaista ne znam šta su one radile na brodu i da li se bave prostitucijom ili ne. Mi nismo ni stigli do te jahte, pošto nas je policija zadržala. Šeik je isplovio bez nas.

Da li si svesna da svojim ponašanjem odaješ utisak lake žene?
- Znam da svojim golišavim fotografijama privlačim ljude koji koriste usluge prostitutki, ali to je njihov problem. Takve psihopate samo blokiram na društvenim mrežama, a u realnom životu ih ignorišem.

 

Facebook
MADAM ŽELJKA

Da li si za legalizaciju prostitucije?

Stvar izbora
Ona koja želi da je Željka podvodi mušterijama može, a koja ne želi - nikom ništa
Aleksandra Radojević Caca

- Ne bih legalizovala prostituciju, jer je potpuno glupo da ti zanimanje bude prodavanje tela. Ne znam nikoga ko se bavi prostitucijom, jer devojke koje to rade kriju i maksimalno paze da ih neko ne uhvati.

Tvrdiš da se ne baviš prostitucijom. Kako bi onda reagovala da si stigla do šeikove jahte, jela, pila, krstarila na njegov račun i da je on počeo da ti se udvara?
- Da sam otišla na jahtu i da me je šeik muvao, odbila bih ga, jer nije moj tip, a i godište je mog tate. Takvi me ne zanimaju kad mogu da imam i mlađeg i lepšeg.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MAKRO

pre 7 godina

Caca je kost i koza,tesko da bi joj neko platio za sex usluge.\nSto se tice ostalih koka - svaka pica ona joj je gazdarica.\n

ddd

pre 7 godina

Aha, kako da ne...sve virgo intakta bogte! Hahahaha....

Marko

pre 7 godina

Vecina nasih starleta i ostalih guzatih i sisatih devojaka ne bave se prostitucijom nego se j..u za debele pare.

Slevaj

pre 7 godina

Legalizujte prostituciju da vise ne čitamo ova izvlačenja. Lepo da bude sve higijenski i ok. Kad ce vise država da se urazumi, ima devojaka koje ne znaju nista drugo da rade, nemaju intelektualnih sposobnosti, ne vole ostala zvanja i sta sad. Neka zaradjuju pošteno. Ima muškaraca koji ne mogu da nadju devojke, a imaju pare i podmiriti ce pošteno za seks. To je realan zivot i sta sad???? Tako bi nestalo makroa kao ljigava Madam Rolovic.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija