• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: skandal/Informer.rs

21.08.2016

14:50

ACA LUKAS OTKRIO: Nemam više snage da pevam!

Estrada

ACA LUKAS OTKRIO: Nemam više snage da pevam!

Podeli vest

Aca Lukas izbacio je hit "Voliš li me!. Iako je prilično tražen, više ne nastupa kao ranije, jer nastoji da vreme provodi sa ženom i porodicom! Ipak, planira novi CD koji će se pojaviti na jesen.

- Super se sluša pesma, biće to kako treba. Meni se pesma jako dopada, mislim da je jedna od boljih u mojoj karijeri. Inače se nikad nisam opterećivao tim milionima pregleda! Nisam ni pristalica takmičenja na jutjubu. Bitno mi je samo da se mojim fanovima sviđa - kaže Lukas.

NISKE STRASTI! Aca Lukas: Voleo bih da snimam sa Šeron Stoun!

Pevač je trenutno sa porodicom u Crnoj Gori.

Na odmoru smo u Crnoj Gori, malo radim, malo se odmaram, nemam više ni snage, ni živaca da radim kao ranije, radim koliko mi je dovoljno i super mi je za sada - okriva pevač i dodaje:

Nemam više snage da radim toliko, prošle godine sam radio svaki dan, posle nisam mogao mesecima da se oporavim, dva meseca sam pravio pauzu. Dobio sam i diskus herniju od tolikog rada! Bila je veća dara nego mera, a zašto bih to sebi radio. Sada sam dobro, osećam se odlično, ali više ne želim sebe da opterećujem, hoću da uživam u nekim drugim stvarima.

LUKAS SE POSVAĐAO SA ŽENOM Pevač je toliko vikao u kafiću da su svi gledali u njega!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
999

pre 7 godina

Aco mladi čoveče (za mene), pesma je lepa otpevao si je perfektno, na neki način odslikava tebe (siguran sam), tekst, retko grešim, nije lako tvojoj supruzi pored tebe. Ali te molim, razmisli, šta bi rekao kada bi tvoja kćer našla nekog kao TI. Popi*deo bi sasvim sigurno. Meni su 79,5 godina veruj znam šta i zašto ti ovo govorim, ali znam da ste vi umetnici više ili manje čuknuti, jer ako je veći deo mozga predodređen za umetnost onda na drugoj strani fali prilično.

Nesa

pre 7 godina

Znaci radis celo leto jedne godine, svaki dan, i dobijes "diskus herniju". Crni Aco. Pa sta bi onda imali radnici recimo u supermarketima, prodavacice recimo obuce ili slicno? Sta sa radnicima u rudniku? Kako ja kontam, pevaci i pevacice kod nas nebi trebali ni da se cuju, a ne da kukaju. Zive ko bubrezi u loju. Dali rade? Pa ja mislim da rade, enormno zaradjuju, izbegavaju da drzavi daju bilo sta a ne poreze i doprinose, puni su sebe cak i hostaplerisu sa strujom i komunalijama (Ako ne laze stampa).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija