• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2016

18:36

RADA VIŠE NE KRIJE VEZU SA HARISOM: Pevačica želi da rodi bebu!

Estrada

RADA VIŠE NE KRIJE VEZU SA HARISOM: Pevačica želi da rodi bebu!

Podeli vest

Rada Manojlović progovorila je o vezi sa mladim pevačem Harisom Berkovićem i otkrila da je pored njega pronašla ljubav o kakvoj je oduvek sanjala

Iako se šuškalo da su raskinuli, pevačica tvrdi da u njihovoj vezi nema svađa, i da joj je Haris pružio ono što joj je u prethodnim vezama nedostajalo. U tome joj je, kaže, pomogao i savet Lepe Brene.

- Ova veza mi je posebna zbog toga što konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje rečima već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvek želela, što ranije nije bio slučaj. Pre njega moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osećam voljenom, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene reči, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno - rekla je Rada za magazin "Hello".

(FOTO) NIJE NEKA AŽDAJA I MOGLA BI DA BUDE SNAJKA! Oglasio se otac novog dečka Rade Manojlović!

Ona je  i otkrila da joj je Haris priredio nezaboravno iznenađenje za 31. rođendan.

- Ranije nisam polagala pažnju na rođendane i nisam imala običaj da pravim slavlja. Tako je i ovog puta prva polovina tog dana protekla uobičajeno, ali kada pored sebe imate osobu koja vas toliko voli i kojoj je dan kada ste vi rođeni poseban, onda i vi počnete da cenite taj datum. Dečko mi je priredio zaista predivno iznenađenje o kome ne želim mnogo da govorim, osim da je bilo mnogo različitog cveća. Zaista mi je ovaj 31. rođendan učinio najlepšim do sada.

(FOTO) OPROSTILA PRELJUBU! Rada i Haris nasmejani kao da se ništa nije desilo!

Rada je priznala da planira udaju i stvaranje porodice.

- Kada vam se desi takva ljubav, neizbežno je da razmišljate o braku i deci. Pored sebe imam osobu sa kojom želim sve i mogu da zamislim svoju budućnost sa njom. Konačno volim i voljena sam - zaključuje ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Зар није било Србина за Радмилу из Пожаревца.

Zivko

pre 7 godina

Radjace muhamedancice.citace kuran i to je to.samo napred.

DS

pre 7 godina

Da,tvoj rodjendan je toliko vazan da bi ga trebalo staviti u crkveni kalendar. Brena ti objasnila,je li? ha,ha,ha, jaka firma. Jadni su decki koji za tobom i takvima trce,za zaljenje su..

dolic

pre 7 godina

posle vecanja u dzamiji ZVACE SE AJSA BERKOVIC MANOJLOVIC

PONOS

pre 7 godina

On je dete za tebe.Dao ti je polni organ i to si trazila a kad te izgustira-kraj.Brukas Srpstvo.Nadji sebi ravnog ili starijeg od sebe...Ugledaj se na Draganu Mirkovic,Biljanu Jeftic...a ti,Ceca,ranije Bekuta, to je bre bolesno...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija