• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

06.09.2016

22:37

NI ILDA NIJE ZNALA DA SE UDAJE! Detalji tajnog venčanja Šabanove ćerke!

Estrada

NI ILDA NIJE ZNALA DA SE UDAJE! Detalji tajnog venčanja Šabanove ćerke!

Podeli vest

Pevačica Ilda Šaulić u najvećoj tajnosti se u petak uveče venčala sa Bojanom Vučkovićem, svojim izabranikom. Da stvar bude gora, ni sama mlada nije znala da se udaje

Zet Šabana Šaulića sve je organizovao u potpunoj tajnosti, a u tome su mu pomogli Ildina rođena sestra Sanela i njegov brat.

- Niko nije znao da će doći do venčanja, Bojan je pozvao sve zajedničke prijatelje da u petak uveče dođu u jedan restoran kako bi zaprosio Ildu, a pritom nikome nije hteo da govori da je na istom mestu zakazao i sastanak sa matičarkom. Na večeru su prvo pristigli Bojan i njegov brat, a ubrzo su im se pridružile Ilda i Sanela.  Bojan je u jednom trenutku zamolio da stane muzika, klekao pred Ildu i pitao je da li želi da se uda za njega. Nakon što je kao iz topa izgovorila „da”, a on je poljubio, u restoran su ušli gosti i matičarka, što je pevačicu rasplakalo - priča izvor koji je bio među zvanicama i dodaje:

I TRUDNA ILDA REKLA "DA"! Šaulićeva ćerka čekala deveti mesec!

- Šaban i Goca, kao i Bojanovi roditelji, mislili su da je reč o običnoj večeri, na kojoj će Ilda biti zaprošena, pa su i oni bili šokirani ceremonijom venčanja. Usledila su čestitanja, a buduća mama, koja bi uskoro na svet trebalo da donese devojčicu, toliko se raznežila da je jedva prestala da plače. Čitavu noć su svirali tamburaši, tako da je novopečeni tast Šaban samo uživao.

 

 

Gordana Šaulić je samo kratko prokomentarisal ćerkinu udaju:

- Hvala na čestitkama. Srećna sam da je sve prošlo lepo i da je moja ćerka srećna. Iskrena da budem, nisam ni znala da će se venčati, ali bilo je lepo kao u bajci. Vrlo emotivno i romantično - rekla je Gordana.

Kako saznajemo, pošto niko nije znao da je u pitanju venčanje, gosti nisu doneli darove, a roditelji mladenaca planiraju da im poklone nameštaj za kuću u koju su se uselili nedavno, u komšiluku Lepe Brene.

(VIDEO) ŠABAN KONAČNO UPOZNAO ZETA Ilda okupila porodicu i dečka!

LUDILO U NAJAVI! Ana i Rasta prave srpsku svadbu, evo detalja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija