• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

08.09.2016

20:45

(FOTO) ANA IZGORELA OD LJUBOMORE Pevačica pobesnela što Rasta viđa staru ljubav!

Estrada

(FOTO) ANA IZGORELA OD LJUBOMORE Pevačica pobesnela što Rasta viđa staru ljubav!

Podeli vest

Ana Nikolić je odlepila zato što je Anđelika Katić, sa kojom se njen muž Rasta Kavali zabavljao četiri godine, došla na njegov nastup na splavu "Fristajler"

Pevačica Ana Nikolić poludela je od ljubomore zato što se njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali, preksinoć sreo sa bivšom devojkom. Atraktivna plavuša Anđelika Katić, sa kojom se Rasta zabavljao četiri godine, došla je na njegov nastup na beogradskom splavu "Fristajler".

Stalno se tripuje

Kada je novopečena gospođa Đurić videla svoju suparnicu, žestoko se smorila i svi su mogli da primete da je upadljivo neraspoložena.

(VIDEO) Rasta još pre dve godine u pesmi maštao o SEKSU SA ANOM NIKOLIĆ!

- Ana i Rasta su došli na splav pola sata posle ponoći. Oboje su bili veseli, nasmejani, ona je zbijala šale na svoj račun, kao i uvek. Međutim, kada je primetila da u separeu pored kog je Rasta morao da prođe da bi došao do bine sedi njegova bivša, potpuno je odlepila - tvrdi izvor Informera koji je bio u njenom društvu.

Žarko Radovančev

Rasta: Pravićemo veliku svadbu

Anin muž Rasta Kavali otkrio nam je da će uskoro napraviti veliku proslavu:
- Pravićemo pravu veliku svadbu, ali ne znamo kad još. Pisalo se da sam rekao da je brak sa Anom pakao, ali to nije tačno. Mi imamo fantastičan brak i odnos.

 

Iako je Rasta iskulirao Anđelku i nije se ni pozdravio sa njom, Anu to nije umirilo.

- Bila je ubeđena da je Rasta znao da će doći njegova bivša. Ana tripuje da se oni još čuju i dopisuju. Potpuno je luda od ljubomore kad god je on u društvu nekih žena - prenosi naš izvor.

Kada smo pokušali da pitamo Anu da li je smorena zato što je na splavu Rastina bivša devojka, ona nije htela čak ni da sasluša pitanje.

- Neću da pričam, neću da dajem izjave. Ovo je Stefanov nastup, a ne moj. Nisam raspoložena za priču - odbrusila nam je Ana, iako je pre nego što je videla Rastinu bivšu bila vidno raspoložena.

TOTALNA ROMANTIKA? Ovako Rasta tepa Ani Nikolić!

Žarko Radovančev

Rasta je fantastičan

Bez komentara
Nisam raspoložena za priču
Ana Nikolić

Atraktivna Paraćinka je pre ovog incidenta za televiziju Pink izjavila da je Stefan muškarac kojeg bi svaka devojka poželela.

- Uzela sam Rastino prezime jer tako treba da bude. Trebalo bi da svaka žena poštuje običaje i svog muškarca. Rasta je fantastičan u svakom smislu te reči, nemam nikakvih zamerki na njega. Ma, svaka bi ga poželela... Jeste da smo za sad kratko u braku, ali je sve idealno - rekla je Ana, ne sluteći da će ga te iste večeri poželeti bivša i da će izazvati nevolje u njihovom raju.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daki

pre 7 godina

A na sta bi trebalo da bude ljubomorna?Boze me sačuvaj na sta lici ta Andjelika.

Allianz

pre 7 godina

Da li se kralj ikada pogledao u ogledalo, ili mozda nije ni cuo da tako nesto postoji. Pa na koga da bude ljubomorna ko ce bre da juri i uhodi ovakvu nakazu\n

Tanja

pre 7 godina

Na sta lici ovaj Rasta, fuuj. Ana bas nema ukusa.

sudija

pre 7 godina

A na sta treba da bude ljubomorna? Boze me sacuvaj na sta lici taj njen suprug.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija