• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

08.09.2016

20:08

U ZADNJI ČAS Duško zbog Karleuše i ćerkica doputovao privatnim avionom!

Estrada

U ZADNJI ČAS Duško zbog Karleuše i ćerkica doputovao privatnim avionom!

Podeli vest

Jelena Karleuša proslavila je juče u jednoj beogradskoj igraonici rođendan svojih ćerki Atine i Nike, koje su došle na svet istog dana, 7. septembra, ali sa godinu dana razmaka

Njihov tata Duško Tošić zbog svojih mezimica je doputovao privatnim avionom iz Turske. Iskoristio je slobodan dan da bi sa suprugom napravio dečju žurku svojim naslednicama.

- Duško je još jednom pokazao da je super tata. Organizovao je privatni avion kako bi sa Atinom i Nikom bio zajedno na današnji dan - rekla je Jelena i napomenula da voli ćerkicama da udovoljava, ali da nisu razmažene:

(FOTO) DUŠKO SE OTVORIO! Evo šta je Tošić kupio Jeleni Karleuši za ROĐENDAN!

- Možemo da im priuštimo dosta toga, ali se one raduju stvarima kao i sva druga deca - dodala je JK.

Dečjoj proslavi prisustvovale su i Jelenine koleginice sa decom - Ana Kokić i Goca Tržan.


SVE ZA PRINCEZE Karleuša spremila ćerkama desetak haljinica za rođendan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ajde

pre 7 godina

Privatni avion? Nije bilo letova za taj dan, jel? Hahaha...E pa crkla bi da negde ne pomene lovu i "status". Skorojevicka.

johnny rubin5

pre 7 godina

Moj Duško šta uradi sam sebi te se uključi na 380V ,a mogao si mirno da živiš . Zar u mladosti nisi čuo Šabanovu pesmu "Zanela me svetla velikoga grada ".

Ena

pre 7 godina

Zarkovo city elita hahahahaahah jadnica nema para za nesto exluzivnije nego u Zarkovu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija