• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ​ Ivan Gajić

09.09.2016

23:31

DARA BUBAMARA, POJAČANJE "PINKOVIH ZVEZDA": Ne bih ni mrtva sa Karleušom!

Estrada

DARA BUBAMARA, POJAČANJE "PINKOVIH ZVEZDA": Ne bih ni mrtva sa Karleušom!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara kaže da je od Željka Mitrovića dobila nepristojnu ponudu, ali da za iste u slove ne bi nikada u Grand


Pevačica Dara Bubamara postala je nova članica žirija "Pinkovih zvezda" zato što je od Željka i Milice Mitrović dobila ponudu koja se ne odbija, ali ističe da za iste uslove ne bi sedela u "Zvezdama Granda" i to samo zbog Jelene Karleuše.

ŠOKANTNO, PUKLO KUMSTVO Popović nije došao Šabanu na rođendan, ne prašta mu izdaju!

Rat se nastavlja

Popović i Brena su se žestoko pljuvali sa Jelenom. Nema šta sve nije bilo izrečeno u tim svađama i vređanjima. Prešli su preko svega, ja to nikada neću uraditi
Dara Bubamara 

Tokom prošle sezone, Saša Popović je više puta ubeđivao Daru da bude bar gostujuća članica žirija. Nudio joj je basnoslovne sume novca, reklamu, ali ona za to nije htela ni da čuje. Tada je tvrdila da ne može da ocenjuje mlade pevače, ali je konačno priznala da ne želi kontakt sa svojom ljutom rivalkom:

Karleuša: Dara neće moći da napravi šou

Jelena Karleuša je uverena da je izbor Dare Bubamare za članicu žirija "Pinkovih zvezda" potpuni promašaj:
- Pinkov žiri neće moći da pravi šou-program kao mi. Ako Svetlana Ražnatović nije mogla da napravi haos tamo u žiriju, neće moći ni jedna Dara. Oni nemaju jakog aduta, a "Grand" ima mene - poručila je Karleuša.

- Ne postoje pare zbog kojih bi žirirala u "Grandu" i to samo zbog Karleuše. Popović i Brena su se žestoko pljuvali sa njom, nema šta sve nije bilo izrečeno u tim svađama i vređanjima. I sada su prešli preko pljuvačine i poniženja zarad viših ciljeva. I on i Brena sigurno znaju zašto su progutali Jelenine uvrede. Ali ja to nikada neću uraditi! Ne znam šta da mi ponude: avione, kamione, milione... Ma za tri života ne bih sedela sa njom u žiriju - iskrena je Bubamara. Ona, ipak, tvrdi da ne osuđuje Popovića:
- Ne ljutim se ja na Sašu. On je majstor šou-biznisa! Brena je to lepo rekla pre nekoliko godina: "Sve je to šou-biz".
DARA BUBAMARA: Oduvaću sve članove žirija u Pinkovim zvezdama!

Nepristojna ponuda

Vrcava pevačica kaže da je od Pinka dobila sjajnu ponudu koju je bez razmišljanja prihvatila:

Ne znam šta da mi ponude: avione, kamione, milione... Ma za tri života ne bih sedela sa Karleušom u žiriju
Dara Bubamara

- To nije bila ponuda godine nego decenije! Dobila sam uslove koji se ne odbijaju. Pinkov "Siti rekords" će objaviti moj novi album, a radiće mi i kampanju za koncert u "Areni". Ljudi koji budu sedeli u stolicama "Pinkovih zvezda" su sam krem i elita na estradi i meni je tamo mesto.

Dara je oduševljena što će žirirati sa Draganom Mirković i ističe da je ona dostojna zamena Ceci Ražnatović:

- Ove godine će takva imena sedeti u žiriju da to nije realno. Zna se da su jedine tri zvezde u vreme stare Jugoslavije bile Ceca, Brena i Dragana. Tako da je Dragana odličan potez. Bolje od nje nema u žiriju i znam da mi se ona najviše obradovala.

PINK UDAR! Saša Popović umalo umro zbog Šabanove izdaje!

Pokazala bradavicu, cirkala vino

Žarko Radovančev

Dara je u sredu uveče, pred nastup na splavu River, bez blama ponovo pokazala bradavicu. S obzirom na to da je više gledamo golu nego obučenu, pevačica više nema potrebe da troši novac na garderobu.  Došla je u klub pre nego što se napunio, tako da je sa drugaricom pre nastupa cirkala crno vino.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо Аџић Радојку, у српском народу познату као Бубамара Даринка, у целини целости њеног лепог стаса, трупла, гласа.

bojan

pre 7 godina

Brena i Sasa se nisu pljuvali ni sa kim,oni to ne rade. Pljuvala ih je Karleusa pre par godina,i to Popovica jer je mrcvario neke zvezde granda koje je ugurao u farmu. Karleusa ga je samo potsetila,i njega i Brenu na njihpve rane radove i jahanje. E sad Dara mozda jeste ok za dijasporu,jer oni su posebna prica,ali ovde u Srbiji....jedino za zajebanciju....\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija