• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

10.09.2016

12:34

PONOSNA MAMA! Verica Šerifović: Moja Marija mi je dostojna zamena!

Estrada

PONOSNA MAMA! Verica Šerifović: Moja Marija mi je dostojna zamena!

Podeli vest

Poznata pevačica Verica Šerifović izjavila je da veoma ponosna na svoju ćerku Mariju, kao i to da joj je ona dostojna zamena, jer je u svemu premašila

- Uspeh svake majke je baš u tome da je dete uspešnije od nje u svakom smislu, a ako je po tome suditi onda sam ja jedna uspešna majka, jer me je Marija premašila u svakom smislu, pogotovo kada su u pitanju vokalne sposobnosti - izjavila je Verica za Alo!.

OSTAJE NA ISTOM MESTU Marija demantovala da napušta Zvezde Granda

Ona je dodalda da najviše voli nastupe sa Marijom, pogotovo putovanja, jer joj je ćerka uvek pozitivna i spremna za šalu. Ovaj duo je inače do nedavno nastupao u Americi, a sada imaju zakazane nastupe u Evropi, tačnije Holandiji.

- To je nešto čemu se uvek posebno radujem, svaki put bude prelepo. Nas dve baš uvek napravimo pravu feštu - rekla je Šerifovićeva.

(FOTO) MARIJA ŠERIFOVIĆ POTPUNO GOLA! Pevačica objavila sliku iz spavaće sobe!

(FOTO) SLIKA GOVORI VIŠE OD 1.000 REČI! Marija Šerifović pokazala sočne, mesnate BUTKICE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija