• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.09.2016

22:33

PROGOVORILA MERIMA NJEGOMIR: Nikada se nisam udavala da bih mogla da se razvedem!

Estrada

PROGOVORILA MERIMA NJEGOMIR: Nikada se nisam udavala da bih mogla da se razvedem!

Podeli vest

Merima Njegomir nedavno je okončala svoj brak sa biznismenom iz Surčina, Dragoljubom Markovićem, kumom pokojnog Zorana Đinđića, a sada je odlučila da progovori o pravom razlogu rastanka

Iako se u medijima pisalo da je razlog Markovićeva bivša žena koja mu je uzela i poslednji dinar, Merima je ovo oštro demantovala.

- To uopšte nije tačno i nema apsolutno nikakve veze sa njegovom bivšom suprugom. Taj tekst o bivšoj ženi je potpuno izmišljen. Niti je bilo svađa, niti bilo kakvih problema, niti je ona razlog rastanka. Oni nisu u braku, ja mislim, već dvadesetak godina, pa to nema nikakve veze. To je sigurno izmislio neko da bi prodao novine ili zbog ko zna čega - rekla je pevačica u intervjuu za Pink.rs.

(VIDEO) POGODIO GA RAZVOD! Bivši muž Merime Njegomir plakao uz njene pesme!

Ona je onda objasnila da se u stvari nije ni razvela, jer se za Dragoljuba nikada nije ni udala.

- Ja se nisam ni udala da bih mogla da se razvedem. Već pet dana ponavljam da se nisam udavala, ali to niko neće da napiše - izjavila je Njegomirova i dodala da to lako može da se proveri.

RAZVELA SE MERIMA NJEGOMIR Ostavila Đinđićevog kuma posle godinu dana braka!

- Odete u bilo koju opštinu i ukucate Merima Njegomir i videćete da sam se udala jedini put za svog muža Milana Njegomira sa kojim imam četvoro dece.

Pevačica je potom dodala da se posle tog braka nikada nije udavala, niti da ima nameru u budućnosti da staje na ludi kamen.

Inače, Merima već već poslednjih šest meseci živi na Kosmaju, gde se, kako kaže preporodila.

PEVAČICA TRI BUDŽETSKE SISE SISA! Merima Njegomir muze državu za 147.000 dinara mesečno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mostarac

pre 7 godina

Kaže Merima Njegomir....ja se nikad nisam udavala i razvodila...u stvari....udala sam se za mog muža koji me je oženio.....na jesam se ismijooo xaxaxan

drago markovic

pre 7 godina

Sto da ne sisa kad mi budale to dozvoljavamo.Verovatno ne placa ni prez i doprinose na zaradu kao estradna umetnica-sto joj se ne moze osporiti.Da je strucnjak i za sisanje,vi mi dajete na znanje.Neko sisa sto je nespojivo sa normalnim,sposobni kao ona sisa nas i drzavu za lovu,ne za onu stvar,nedao bog.I treci najbrojniji sisatori su gladni gradjani zemlje (ako je mozemo nazvati zemljom) Srbije.To su,smo mi koji komad hleba ivučen iz kontejnera nakvasimo vodom u prvom parku ili kafani (ako nam konobari-gazde dozvole da udjemo u VC je kazu da je samo za goste,nikako za nas normalne,a za njih glupe i proste.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija