• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

16.09.2016

23:24

(FOTO) CUCA NE ISPUŠTA ŠABANA: Upravo uživamo u krevetu u Krčedinu!

Estrada

(FOTO) CUCA NE ISPUŠTA ŠABANA: Upravo uživamo u krevetu u Krčedinu!

Podeli vest

Ivona Negovanović na Fejsbuku objavila snimke iz Šaulićeve vikendice i u zajedničko ime prijateljima čestitala Bajram. Posle žučne svađe sve je obrisala

Šaban Šaulić (65) ponovo vara suprugu Gocu s Ivonom Negovanović Cucom (26), ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica, koja je 39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Fejsbuku objavila je statuse i snimke kojima je potvrdila zabranjenu vezu sa Šaulićem.

Njih dvoje su krili od javnosti da su obnovili romansu sve dok bivša učesnica Parova i Farme nije pobesnela zbog jednog Šabanovog intervjua, u kom je rekao da je u njegov brak s Gocom sada idealan. Cuca se najpre locirala da je u Krčedinu i objavila video-snimak iz Šaulićeve vikendice.

CUCA RAZVEZALA JEZIK O BIVŠEM LJUBAVNIKU: Volim Šabana toliko da bih mu dala bubreg!

UPOZNALI SE PRE 14 GODINA

Cuca i Šaban su se upoznali pre 14 godina preko zajedničkog prijatelja. Šaulić joj je pomagao da se probije u svet muzike i poklonio joj je pesmu. Kasnije su počeli romansu, koja i dalje traje, doduše s prekidima. Za njih se saznalo nakon Ivoninog učešća u „Zvezdama Granda“. Mnogi pričaju da ne mogu jedno bez drugog, ali da ne mogu ni zajedno jer su oboje ljubomorni. Iako nijedno od njih neće javno da prizna da su u vezi, cela estrada zna da su zajedno.

- Jedna trenutna - napisala je pored snimka na kome leži u Šabanovom krevetu i gleda crtaće.

Nakon nekoliko sati čestitala je Bajram u svoje i Šabanovo ime.

- Bajram šerif mubarek olsun svim vernicima islamske veroispovesti od srca želimo. Cuca i Šaban - poručila je Cuca, koja se na Fejsbuku predstavlja kao Bela Svon.


Međutim, kad je Šaban to saznao, pevačica je sve obrisala s društvene mreže, ali su tragovi ipak ostali. Tako se na fografiji vidi da se Cuca nalazi u Inđiji. 

- Šabanu su prijatelji javili da ga je Cuca spomenula na Fejsbuku i odmah je izbila svađa u Krčedinu. Besan je na nju što mu stvara probleme, pogotovo sada kad je njegova ćerka Ilda pred porođajem, pa ne želi da je potresa. Cuca je shvatila da je preterala, izvinjavala mu se i obećala da to nikad više neće uraditi. Možda nekome to deluje čudno, ali njihova ljubav je toliko jaka i velika da joj je pevač sve oprostio. Ponovo su zajedno - otkriva naš izvor.

facebook

CUCA O ŠABANU: Prekinula sam svaki kontakt s njim!

Pozvali smo Cucu, a ona je pokušavala da svali krivicu na druge.

- Hakovali su mi profil. Kad ja napišem šta sve imam, svi ćete popadati u nesvest - bila je kratka pevačica, dok Šaban nije odgovarao na naše pozive.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pero

pre 7 godina

kada su se upoznali ona imala 12godina a on 51godinu,jako bolesno

Maja

pre 7 godina

Vecina pjevaca se kurva cijeli zivot i to nista cudno nije,ali i ptice na grani vise znaju da ta Cuca na svaki moguci nacin pokusava da ta veza bude javna,dok naravno to Sabanu nije u interesu...A sto je ne moze otkaciti,pa kakva god je,piletina je i dobra mu za zabave.A da je ta ista Cuca toliki kvalitet, on bi svoju zenu ostavio do sada za te tolike godine koliko su u toj nekoj navodnoj vezi.Kad god je neka vijest o njima izasla,mala je to pustila u javnost i kasnije se "cupala" hakovanjem profila itd...Pitat ce je starost,gdje joj je bila mladost...

smiljanakovi

pre 7 godina

Cuca muca, slusaj godine prolaze, bila sam u tvojoj situaciji 9 god. i sve sam odbijala novac , stan itd. lep ste par, zabavljajte se lepo diskretno da supruga bude zasticena, a ti obezbedjuj sebe materijalno. Obozavam Sabana kao pevaca a tebe Ceco neznam, ne zivim i SRB. Pozdrav

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ако Гоца и Цуца деле Шабана, па им је добро и довољно, шта се то онда нас тиче.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17