• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.09.2016

12:55

(FOTO) PUCAJU DUGMIĆI! Ove poznate dame imaju problem da obuzdaju bujne grudi!

Estrada

(FOTO) PUCAJU DUGMIĆI! Ove poznate dame imaju problem da obuzdaju bujne grudi!

Podeli vest

Ove poznate dame domaće estrade plene i stasom i glasom, ali najviše bujnim dekolteom koji uvek privlači pažnju

Kada muškarcima pomenete dekolte i estradu one im prve padaju na pamet.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražantović, najveća balkanska zvezda, svojim bujnim grudima jako često oduzuima dah kako muškarcima, tako i ženama. Bivša članica žirija emisijePinkove zvezde nije neko ko voli da svoje grudi stavlja u ”prvi plan”, ali su one svakako zapažene, a kada se u javnosti pojavi sa dubokim dekolteom o njemu se priča nedeljama.

 

 

(VIDEO) SLOBODA BRADAVICAMA! Manekenka ŠETKALA po Njujorku U TOPLESU!

Goca Tržan

Ima četrdeset i dve godine i grudi na kojima joj zavide mnoge žene. Poznato je da seGoca Tržan, članica žirija emisije Pinkove zvezdice, nije podvrgla plastičnoj operaciji kada je dekolte u pitanju, a nedavno je snimila spot u kom su joj grudi u prvom planu. Momci su nakon ovog spota mogli samo da zavide Raši, Gocinom suprugu.

 

 

Gabrijela Pejčev

Iako je tek odnedavno na muzičkoj sceni, mlada pevačica je osvojila srca miliona.Gabrijela Pejčev je već svojim prvim pojavljivanjem u “Pinkovim zvezdama” mamila je uzdahe svojim stasom, glasom, ali i bujnim poprsjem.

 

 

(FOTO/VIDEO) KO BI NJU ZABORAVIO? Plejbojeva zečica i dalje ODUZIMA DAH!

Stanija Dobrojević

O njenim fotografijama se priča i piše svakodnevno. Bivša učesnica Farme i od nedavno pevačica Stanija Dobrojević ne krije svoje grudi. Iako ih je ”korigovala”, selfi fotografije na društvenim mrežama na kojima su njene grudi u kadru zasigurno su najposećenije stranice na internetu.

 

 

Dara Bubamara

Dara Bubamara jako često nosi odevne kombinacije koje istuču njene grudi. Ona je novi član žirija Pinkovih zvezda te će u novoj, trećoj sezoni gledaoci sigurno imati prilike da, osim uživanja u pevanju kandidata, uživaju i u pogledu na prelep dekolte.

 

 

(FOTO) TOP PET NAJVEĆIH SISA NA SVETU! Grudi su im najjače oružje!

Katarina Grujić

Kada momcima pomenete ”najlepše grudi na estradi” prva asocijacija im je bivša učesnica Farme, Katarina Grujić, i to sa razlogom. Atraktivna pevačica često privlači pažnju odevnim kombinacijama koje na najbolji način ističu jedan od njenih glavnih aduta.

 

 

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac nedavno je na promociji svog albuma ”Original” imala dekolte od kog je mnogima zastao dah. Fotografije koje su nastale te večeri obišle su internet, a o njenom stajlingu, posebno o bujnim grudima, pričalo se nedeljama.

 

 

Jelena Kostov

Iako je trenutno u drugom stanju, pislao se da je ponovo povećala svoje grudi.Jelena Kostov nije želela da komentariše ove natpise, dok momci često komentarišu njene fotografije na društvenim mrežama na kojima su grudi u prvom planu.

 

 

(VIDEO/FOTO) SISAMA NAPALA FUDBALERE! Brazilka polugola jurila igrače po terenu!

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović se pre samo nekoliko nedelja pojavila na promociji albuma jednog svog kolege gde je imala korset koji je dodatno istakao njene grudi. Nakon toga na jednom nastupu je nosila usku crvenu haljinu, a njeni fanovi imali su samo reči hvale na račun njenog dekoltea.

 

 

Tamara Đurić

Tamara Đurić, bivša učesnica Farme, tokom boravka na imanju u Lisoviću gledaocima je često privlačila pažnju u kupaćem kostimu i majicama koje su teško izdržavale grudi. Nakon završetka najpopularnijeg rijalitija klaberkina popularnost nije nimalo opala, a ona se trudi da u svakoj prilici istakne ovaj svoj adut.

 

 

(FOTO/VIDEO) ISPALE TI SISE! Lejdi Gaga na nastupu svima pokazala bradavice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija