• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

19.09.2016

20:15

ĐANI BI UVESELJAVAO HOMIĆE, AL ZA DOBAR KEŠ: Pevao bih na gej paradi, samo još na sahranama nisam nastupao!

Estrada

ĐANI BI UVESELJAVAO HOMIĆE, AL ZA DOBAR KEŠ: Pevao bih na gej paradi, samo još na sahranama nisam nastupao!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani rado bi pesmom podržao seksualne manjine, ako dobro odreše kesu

Radiša Trajković Đani kaže da bi rado pevao na gej paradi, ali samo za debele pare! Folk pevač, koji puni klubove širom Evrope, a nastupa i na svadbama, momačkim večerima, pa čak i razvodima, priznaje da još samo na sahranama nije pevao.

- Ma pevao bi na gej paradi ako lepo plate, što da ne održim koncert kao Nataša Bekvalac i Marina Perazić. Ali moraju ti gejevi lepo da se otvore. Ni kod babe nema džabe - poručuje Đani za naš list.

KARLEUŠA ZBOG GEJ PARADE ISPLJUVALA BEKVALČEVU: Nataša je pohlepna i licemerna kišna glista!

Idemo u Evropu

Đanijeva logika
Što više ima tih gejeva, to će biti više slobodnih žena za mene
Radiša Trajković

Folk pevač dodaje da u potpunosti podržava seksualne manjine, dokle god dolaze na njegove nastupe.
- Nemam ja ništa protiv njih. Sigurno ih ima i među mojom publikom. Kada bih rekao da mi homoseksualci smetaju, ispalo bi kao da ne volim ljude koji podržavaju mene i moju muziku. Majke mi, stvarno su mi okej oni. Svi pričaju da je gej okej, pa što i meni da ne bude tako. Valjda treba da idemo u Evropu, a to je tamo jako bitno - ističe Trajković.

Kralj romskih svadbi

Informer

Radiša Trajković Đani poslednjih nekoliko godina važi za jednog od najpopularnijih pevača romskih veselja. Pevač najviše radi u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, a nadaleko su čuvene scene kada mu stavljaju kruni napravljenu od novčanica na glavu.
- Preko se slavljenici trude da budu što originalniji, tako da i te bakšiše u poslednje vreme daju na različite načine, od krune, preko plaštova...

Đani priznaje da nije baš najbolje informisan za šta se tačno zalažu pripadnici seksualnih manjina, ali da to nije ni bitno.

- Neka se vole ljudi, šta ima veze za šta se zalažu. Ne diram ja njih, ne diraju oni mene. Neka šire ljubav, to je super. Ne razumem se ja baš u sve to, ali znam da oni propagiraju ljubav. Kad sam ja u pitanju, neke lepe mame i matorke mi dobro dođu. Znate kako kažu, nemam ništa protiv da ima što više tih gejeva, jer će onda biti puno slobodnih žena za mene. Svako radi ono što voli - objašnjava Radiša.

Sve za pare

Pevač kaže da je do sada pevao na najrazličitijim proslavama, tako da mu gej parada ne bi bila ništa čudno.

- Svuda pevam. Na svadbama, ispraćajima, krštenjima, rođendanima i svim ostalim veseljima. Pevao sam i na jednom razvodu... Ma nema čega nije bilo. Samo me još nisu zvali da pevam po sahranama, mada, da budem iskren, ako se fino plati, sve može - zaključuje Đani.

 

VIP KOLUMNA! Tamara Đurić: Mišićave mutante će stići Božja kazna!

Đani na "Egzitu" 2017?

Organizatori "Egzita" su pokrenuli anketu sa pitanjem koga bi publika volela da sluša sledeće godine na tom festivalu, a Đani ima ubedljivo najviše glasova! Pored pevača narodne muzike, u igri su bili i Eminem, "Red hot čili pepers", "Linking park", "Kold plej". Međutim, Trajković je u prvih nekoliko dana prikupio više od deset hiljada glasova.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija