• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

19.09.2016

21:45

RADA DEMANTUJE PRIČE O RASKIDU: Niko ne može da mi pokvari vezu sa Harisom!

Estrada

RADA DEMANTUJE PRIČE O RASKIDU: Niko ne može da mi pokvari vezu sa Harisom!

Podeli vest

Nakon što se pojavila informacija da je pevačica Radmila Manojlović raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem, ona tvrdi da njihovoj sreći ništa ne može da stane put

- Mi smo u vezi i srećni smo, nema reči o raskidu. Nikakvi naslovi i "proverene informacije" ne mogu da pokvare našu sreću - kaže Manojlovićeva sa širokim osmehom i na pitanje da li je tačno da je ne vole Harisovi roditelji, kako se pričalo na estradi, kaže:

- Ne bih to mnogo da komentarišem, ali naši roditelji ne znaju najbolje da se snađu sa novinarskim pitanjima i ne znaju da tu postoje raznorazne klopke. Jedna rečenica može da bude protumačena na mnogo načina - objašnjava Rada, čiji je dečko pre nekoliko dana bio priveden na švajcarskoj granici zbog neposedovanja svih radnih dozvola.

RADA VIŠE NE KRIJE VEZU SA HARISOM: Pevačica želi da rodi bebu!

- To su objasnili menadžeri „Granda“, to nije bio Harisov propust, već propust organizatora. Istina je da je bilo proveravanja, Švajcarci su rigorozni po tom pitanju jer čak i u situacijama kada radimo neke humanitarne stvari moramo da imamo radnu dozvolu - naglašava Rada, koja do sada nije imala većih problema sa graničnom policijom, osim što su je prošlog vikenda zadržali zbog kratke provere - ističe Manojlovićeva, koja još ne zna da li će biti članica žirija muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, kao prošle sezone.

- Nisam obaveštena, što bi rekao Koštunica. Nemam pojma, još me nije zvao Popović. Mislim da je sada preokupiran „Zvezdama Granda“, a „Neki novi klinci“ će svakako krenuti negde krajem decembra, početkom januara - ističe pevačica, koja se obrela i u konkurentskim emisijama kao članica žirija.

RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA: Plašim se porođaja, ali želim blizance!

- Ja sam njima kao zamena, kad se neko razboli, uskačem u crvenu stolicu, hvala im i na tome, svakako mi je velika čast. Mislim da je novi žiri super. Prvo moja miljenica Dragana Mirković, drugo Dara Bubamara, mislim da je pravi izbor, mislim da će da napravi šou jer nema dlake na jeziku i mnogo je harizmatična i zanimljiva. Aleksandra Radović je tu da bi bila stroga, a ovi drugi da prave šou - kaže Rada, koju je iznenadio odlazak Šabana Šaulića iz žirija u „Grandu“:

- Bio je to šok, ali dobro, nije čudno da ljudi posle mnogo godina provedenih na jednom mestu požele promenu - kaže ona.

UHAPŠEN DEČKO RADE MANOJLOVIĆ!! Nije znao da mu u Švajcarskoj treba radna dozvola?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо братство и јединство народа и националних мањина ни у једном делу. Не подржавамо мешање различитих вера. Нека свако живи са својима. Нека се паре своји са својима. Живимо једни поред других. Не живимо једни с другим. Доста нам је ратова.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija