• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

20.09.2016

22:33

ŽELI BEBU SA VELJKOM! Ksenija Bujišić: Rodila bih Ceci unuče!

Estrada

ŽELI BEBU SA VELJKOM! Ksenija Bujišić: Rodila bih Ceci unuče!

Podeli vest

Voditeljka Ksenija Bujišić je tek mesec dana u ljubavnoj vezi sa sinom folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatovićem, ali je to nije sprečilo da otkrijue da bi rado ostala trudna sa njim i folk divi rodila unuče

Mlada voditeljka je šokirala javnost promenom prezimena na društvenim mrežama, te su svi posumnjali da su se njih dvoje uzeli.

CECINA SNAJKA PROGOVORILA O UDAJI: Evo šta je rekla o promeni prezimena na Instagramu!

- Stvarno neću da komentarišem to venčanje, koje mnogi pominju. Mislim da je prerano za to i da je to glupost. Promenila sam prezime, jer sam to želela i ne vidim potrebu da nekome to predstavlja neko značenje - rekla je Ksenija.

Veljko i Ksenija nekoliko puta su rekli da je njihova ljubav neizmerna i da se jasno vide jedan pored drugog i u dalekoj budućnosti, a voditeljka se na to nadovezala i izjavila da bi rado ostala u drugom stanju i Ceci rodila unuče.

NIŠTA BEZ PAPIRA! Ceca: Ksenija je samo Veljkova devojka, nije mi snajka!

- Za sada je mnogo rano da pričam o trudnoći. Ali, kada za to dođe vreme neću kriti. Rodila bih Veljku dete - rekla je Bujišićeva.

NEVOLJE U RAJU! Veljko Ražnatović ostavio novu devojku i otišao u Banjaluku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nensof

pre 7 godina

Šta koga briga kome bi ona rodila. Narode dokle glupiranja sa izjavama. n

Mili

pre 7 godina

Koja budaletina, najbolje je nista ne citati i tako sebe spasiti ovakvih gluposti, tesko je izbeci jer svaki dan nova slika i novi naslovi o ljudima koji se provode.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija