• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

21.09.2016

10:35

VELJKO RAŽNATOVIĆ oduzeo Kseniji telefon i samo se on javlja na njega!

Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ oduzeo Kseniji telefon i samo se on javlja na njega!

Podeli vest

Veljko Ražnatović je devojci Kseniji Bujišić oduzeo mobilni telefon i sada se na njen broj javlja isključivo on

Da li je Cecin sin toliko ljubomoran da se plaši da će njegova izabranica kontaktirati s drugim muškarcima ili je nešto drugo u pitanju, znaju samo oni, ali je činjenica da je nju poslednjih dana teško dobiti.

Do uvođenja rigoroznih mera u njihov odnos došlo je nakon što je voditeljka Ženske televizije na Instagramu počela da se predstavlja kao gospođa Ražnatović.

CECINA SNAJKA PROGOVORILA O UDAJI: Evo šta je rekla o promeni prezimena na Instagramu!

ŽELI BEBU SA VELJKOM! Ksenija Bujišić: Rodila bih Ceci unuče!

Da je od Ksenije sada nemoguće dobiti komentar preko telefona uverila se i ekipa Kurira. Pozvali smo voditeljku na broj na koji se ranije uredno javljala kako bismo proverili da li se udala za Veljka i zbog toga promenila prezime na svom profilu, ali nam se javio nimalo ljubazan Ražnatović.

- Ksenija nije pored telefona, niti će ikad biti! Veljko je! Ne možete da razgovarate s njom jer ona više ne koristi ovaj broj, a neće ga koristiti ni ubuduće. Prijatno - kratko, ali direktno rekao je Ražnatović.


Izgleda da je Veljko zabranio Kseniji kontakte s drugima, a da joj telefon daje povremeno kako bi na Instagram okačila neku njihovu zajedničku fotku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mich

pre 7 godina

Jel snimio neki album? Jel osvojio neku medalju? Jel uradio bilo šta korisno za nekog ili nešto da bi bilo razloga da se pojavljuje u rubrikama dnevnih novina ? Jel bar napravio neko dobro delo bilo gde I bilo kad I bilo šta, a da mu mama nije pomogla? Nijeeee??? Pa koga briga za tog anonimusa...

nevenka uzelac

pre 7 godina

bolesno nazalost i leciti dok nije kasno.

ljubica

pre 7 godina

Sta su sve devojke spremne da urade da bi otisle na Kipar i na po neki splav!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija