• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

22.09.2016

15:07

GOLUPČIĆI! Veljko i Ksenija ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT u Banjaluci!

Estrada

GOLUPČIĆI! Veljko i Ksenija ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT u Banjaluci!

Podeli vest

Otkako se saznalo da su Ksenija Bujišić i Veljko Ražnatović u vezi, interesovanje medija ne prestaje

Par svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije, a da je ljubav ozbiljna pokazuje i to što je Ksenija na društvenoj mreži Instagram promenila ime u gospođa Ksenija Ražnatović.

Iako su odmah počele spekulacije da su se venčali, ni Ksenija ni Veljko nisu potvrdili, ali ni demantovali ovo.

Međutim, bilo da su se venčali ili ne, promena prezimena nije bila slučajna jer se Ksenija preselila kod Veljka u Banjaluku, gde on živi zbog fakulteta.

VELJKO RAŽNATOVIĆ oduzeo Kseniji telefon i samo se on javlja na njega!

Njih dvoje, iako kratko u vezi, rešili su da je vreme da otpočnu zajednički život, što ne čudi, s obzirom na to kako je mlada voditeljka s ljubavlju priča o svom novom dečku.

– Nas dvoje toliko dobro funkcionišemo da ne želimo da se razdvajamo. Brzo nakon upoznavanja otišla sam kod Veljka u Banja Luku. Pošto sam više tamo nego ovde, dogovorili smo se da nam baza bude u Banjaluci. Živim tamo s njim, a ovde dolazim kada obaveze to zahtevaju od mene. U našem raju sve funkcioniše kako treba. Eto, on se javlja na moj telefon, a ja na njegov. Ne krijemo ništa jedno od drugog – rekla je Ksenija.

Ona je dodala i da se ne plaši da bi Veljko mogao da je zameni nekom drugom devojkom.

– Oduvek sam bila sigurna u sebe, a posebno u svoje odluke. Baš mi imponuje što Veljko važi za ženskaroša. On je moj, a sve druge devojke mogu samo da maštaju. Ne želim da komentarišem njegove bivše, Maša je Veljkova prošlost, kao i sve druge pre mene. Nju poznajem je i super je devojka – objasnila je Bujišićeva.

Kako sama kaže, Veljkova mama, najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, prihvatila ju je odlično, kao što su i njeni roditelji prihvatili novog izabranika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milance

pre 7 godina

Deca.Sta reci.Nek uzivaju u svojoj sreci.Uvek je u pocetku idilicno i rajski.

petar

pre 7 godina

kako interesuje muska sponzorusa,a da je ta zenska pametna pa nije bas pretjerano pametna

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17