• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

23.09.2016

20:23

ŠABANU PAO KAMEN SA SRCA: Plašio sam se da Ilda nikad neće biti majka!

Estrada

ŠABANU PAO KAMEN SA SRCA: Plašio sam se da Ilda nikad neće biti majka!

Podeli vest

Šaban Šaulić ne skida osmeh s lica otkako je njegova mezimica Ilda (38) rodila ćerku Emu jer se pribojavao da se to nikada neće desiti

 "Kralj narodne muzike" napravio je gala proslavu povodom unukinog rođenja i tom prilikom nam otkrio da mu je pao kamen sa srca:

Daleko od toga da je ona stara, ali zna se koje su godine najidealnije za stvaranje potomaka
Šaban Šaulić

- Iskreno, nije mi bilo svejedno. Plašio sam se da li će Ilda moći da dobije dete ili ne. Daleko od toga da je ona stara, ali zna se koje su godine najidealnije za stvaranje potomaka. Hvala dragom Bogu da je sve ispalo kako treba i da mi je podarila unuku Emu. Ona je bila za to da beba mora da se desi i desila se - rekao je Šaban za Informer.

Pevač nam je otkrio da je bio toliko uplašen pred Ildin porođaj da je pobegao u Krčedin:

(FOTO) A OD DEDE 25.000 EVRA! Evo kako je Šabanov unuk proslavio punoletstvo!

Žika otišao kod Šabana,
nije poslušao Popovića

Producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić došao je na žurku koju je organizovao Šaban Šaulić uprkos tome što mu je Saša Popović to izričito zabranio. Žika ovog puta nije poslušao direktora "Granda", koji je ljut zbog toga što se kralj narodne muzike priklonio Pinkovom jatu, iako je prethodna dva puta to vešto izbegao. Jakšić nije prisustvovao Šaulićevom rođendanu, kao ni slavlju koje je upriličeno povodom punoletstva njegovog unuka Luke Adžića, ali ovaj poziv nije mogao da odbije, jer je shvatio da će se Šaulić naljutiti. 

- Imao sam veliku tremu, pa sam zbrisao u Krčedin, kao da pecam. Ma vraga pecanje! Gledao sam u štapove i razmišljao da li će sve proći kako treba.


Šaulić nam je priznao da se slično osećao i Ildin muž Bojan Vučković.

- Bojan je celo vreme plakao i ponavljao pitanje: "Kako je Ilda? Kako je Ilda?" Siroma', i njemu je četrdeset i neka godina, nije klinac, a prvo mu je dete. I moja Gordana je sve vreme plakala. Sanela je bila unezverena. Trčala je od jedne do druge doktorke, raspitivala se da li je sve u redu i da li će sve proći kako treba - ispričao nam je pevač.

On kaže da mu je ostalo još samo da oženi sina:
- Samo da mi se ubrza i ovaj magarac Mihajlo, neka mi oprosti što ga tako nazivam javno, i on da se oženi i njega da vidim sa ženom i decom, pa posle sa mnom neka bude šta hoće. Ne znam kakvi su mu izgledi zasad, valjda dobri. Znate kako kažu, svaki izbirač naiđe na otirač.

(FOTO) CUCA NE ISPUŠTA ŠABANA: Upravo uživamo u krevetu u Krčedinu!

 

Povodom rođenja najmlađeg člana u porodici, Šaban, Goca i ostatak familije organizovali su proslavu za prijatelje i kolege. Veselje je trajalo do duboko u noć, a među zvanicama su se našli i Snežana Đurišić, Saša Matić sa suprugom, Aca Lukas sa Sonjom, Dajana i Žika Jakšić i drugi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veselin

pre 7 godina

E jado jedan jadni , pobjegao si da se nadjes sa Cucom , koji stapovi i bakraci folirant jedan obicni...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija