• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

25.09.2016

10:00

LEPA BRENA O ODNOSU SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ: Učim snajku da postane dobra majka!

Estrada

LEPA BRENA O ODNOSU SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ: Učim snajku da postane dobra majka!

Podeli vest

Folk zvezda Lepa Brena kaže da uči buduću snajku Aleksandru Prijović, devojku svog pastroka Filipa Živojinovića, da postane dobra majka. Vlasnica "Grand produkcije" bila je među najveselijim gostima na proslavi Prijovićkinog 21. rođendana i tom prilikom nam je priznala da je srećna što mlada pevačica ide njenim stopama kada je karijera u pitanju

Brena, ipak, ističe da je mnogo važnije da se snajka ugleda na nju kada je porodični život u pitanju:

Brena posle rođendana otišla u kafanu


Pravo sa rođendan Aleksandre Prijović Brena je otišla u beogradsku kafanu "Stara pesma".
- Bilo mi je prelepo na Aleksandrinoj žurci. Lepo sam se ispričala sa njenom familijom, ali sam želela da dođem i na otvaranje ove kafane i da ispoštujem moje prijatelje - rekla je Brena. 

 


- Volela bih da svako ko ide sličnim ili istim putem kao ja zna da to nije nimalo lako. Želim Aleksandri da prenesem sve iskustvo koje sam stekla. Da je upozorim čega da se čuva, ali i kako da pronađe suštinu života i bude srećna. Mora mnogo da se trudi, a to je za ženu veoma naporno - kaže Brena za Informer.

Ona objašnjava kako je uspela da pronađe ravnotežu između poslovnih ambicija i porodičnog života:

Deci ne trebaju poznate ličnosti, već dobri roditelji. Valjda će Aleksandra upiti nešto od toga što joj govorim
Lepa Brena

- Uvek sam želela da imam karijeru, ali sam prvenstveno težila tome da budem dobra mama. Bilo mi je važno da deca ne znaju da u kući imaju poznatu ličnost. Želela sam u našem domu da budem samo mama i ništa drugo. Važno je da imate dobre porodične odnose, da deca nisu usamljena. U vreme kada stvarate porodicu, a gradite i sve ostalo u životu, morate da budete posvećeni najmilijima, jer toj deci ne trebaju poznate ličnosti, već dobri roditelji. Valjda će Aleksandra upiti nešto od toga što joj govorim - priznala je poznata pevačica.

Prijovićka dobila telefon od Filipa

Aleksandra je od dečka Filipa Živojinovića za rođendan dobila najnoviji "ajfon".
- Pitao me je u nekoliko navrata šta bih volela da mi pokloni i rekla sam da planiram da uzmem novi telefon. To mu je bio dovoljan signal da se odmah aktivira i nabavi mi ga - iskreno je priznala Aleksandra.

 

Brena kaže da je njena buduća snajka za kratko vreme doživela veliku popularnost. Upozorava da s tim mora da nauči da se nosi i otkriva da je i na tom polju savetuje:


- Aleksandra je brzo izletela u orbitu. Prvo zato što je dobra pevačica, a sad i jer je u vezi sa Bobinim sinom. Probala sam da joj objasnim neke stvari, nadam se da ih je razumela - tajanstveno je poručila vlasnica "Granda" ne otkrivajući detalje razgovora sa Aleksandrom.

Žarko Radovančev

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marija

pre 7 godina

Jadan ovaj decko, ima li on koga da ga iskreno posavetuje i uputi na pravi put,izgleda kao da ga podrzavaju svi u sopstvenom propadanju. O ovoj pevaljki su svi rekli da ne moze biti gore i on i dalje traci svoje vreme sa stambeo-silikonsko- kompenzacijskom pevaljkom. Posto svi kazu sve prethodno navedeno stekla upravo kompenzacijom.

Miki

pre 7 godina

Kako te nije sramota, Otvara restorane a u njima krade struju. PRESTANI DA KRADES STRUJU

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija