• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

25.09.2016

20:20

TATA VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE Evo šta je poklonio Seki!

Estrada

TATA VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE Evo šta je poklonio Seki!

Podeli vest

Veljko Piljikić stigao je danas malo posle 13 časova u privatnu bolnicu u kojoj se porodila njegova supruga Seka Aleksić

Veljko je parkirao džip ispred glavnog ulaza i izneo sve poklone i cveće koje je spremio za Seku. Nakon toga, sa osmehom je ušao u bolnicu i tamo se zadržao čitav dan.

Podsetimo, Seka se porodila 24. septembra u popodnevnim časovima i na svet donela sina Jakova. Zdrav dečak, težak 3,120 i dugačak 48 centimetara iznenadio je roditelje budući da je porođaj bio planiran za oktobar.

(FOTO) PONOSNA MAMA! Seka Aleksić objavila prvu fotografiju bebe!

"Mama je dobro, ona i beba se osećaju odlično. Porođaj je podnela sasvim lepo, a beba je ocenjena sa desetkom",a rekao je odmah po rođenju Jakova  Veljko.

Mamu i sina prvi je, naravno, posetio Veljko, koji je od sreće u jednom momentu i zaplakao.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana sa prijateljima organizovala "bejbi šauer". To je veoma popularan običaj koji se organizuje u čast bebe koja će "uskoro ugledati svetlost dana". Tada se okupe najbolji prijatelji buduće mame i pružaju joj podršku i pomoć.

SEKA ODGOVORILA HEJTERIMA: Ničije ukrala, nikome otela! Nisam vam ja kriva što nemate!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
snezana

pre 7 godina

Cestitam joj rodjenje sina ali mislim da joj komentar koji je dala \"Nicije ukrala,nicije uzela,sami ste krivi\" malo neumesan,da nema ovog naroda da ide da je slusa nebi ni njoj cvetale ruze.\n\"\n

Vily

pre 7 godina

Za prvi deo komenrsta + Za drugi deo komentara -

Car

pre 7 godina

Na bejbi saoru(tako se izgovara)osim pomoci i podrske,ustvari prvenstveno se organijuje zbog poklona,koje dolazeca beba dobija.

duda

pre 7 godina

molim vas samo nastavite, i obavezno nas izvestavajte. da li je plakalo, piskilo, kakilo.... pa dosta vise nije princ ! dobili dete, nek im je zivo i zdravo i kraj !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17