• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

26.09.2016

20:42

SEKA PLATILA POROĐAJ 5.000 EVRA! Sve o kraljevskom tretmanu pevačice u privatnoj beogradskoj klinici!

Estrada

SEKA PLATILA POROĐAJ 5.000 EVRA! Sve o kraljevskom tretmanu pevačice u privatnoj beogradskoj klinici!

Podeli vest

Seka Aleksić rodila je u subotu sina Jakova carskim rezom. Par je doplatio kako bi Veljko Piljikić prisustvovao rođenju deteta

Pevačici Seki Aleksić konačno se ispunila želja da postane majka. Ona se u subotu u 10 časova i 13 minuta porodila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a da bi u bolnici imala kraljevski tretman, iskeširala je oko 5.000 evra!

Aleksićeva je trebalo da rodi sina Jakova tek za dve nedelje u bolnici u Beču, međutim, mališan je iznenadio mamu i odlučio je da dođe na svet ranije, i to u Srbiji. Seki je pukao vodenjak u noći između petka i subote. Kada je shvatila da nema ništa od putovanja u Austriju i da porođaj neće proteći po njenom planu, pevačica je odlučila da se porodi u privatnoj bolnici.

TATA VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE Evo šta je poklonio Seki!

Veljkova majka: Bog je odlučio da se porodi u Beogradu

Majka Veljka Piljikića Violeta kaže za Informer da je Bog odlučio da se njena snaja porodi u Beogradu.
- Trebalo je da se porodi u Beču, ali je Bog odlučio da to bude u Beogradu. Mnogo sam srećna što je rodila Jakova u Srbiji. Oduševljeni smo što nam je podarila unuka. Taj osećaj ne mogu da opišem rečima i poželela bih ga svim ljudima. Porođaj je dobro prošao, Seka se sjajno oseća, kao i beba. To je najvažnije. Jedva čekamo da ih vidimo - poručila je srećna baka.

 

- Seka i Veljko su želeli da ona ima najbolji tretman tokom i posle rođenja sina. Čak su dodatno platili da beba i ona budu pod konstantnim nadzorom lekara. Pošto su na potomstvo čekali godinama, bili su pomalo uplašeni. Porodila se carskim rezom. Nisam siguran da li je to bila njena želja ili su joj lekari tako preporučili. Znam da je za to platila tačno 299.000 dinara, ali dala bi ona i više za tako važnu stvar - otkriva izvor blizak estradnom paru.

Pevačica je za samu operaciju i boravak u bolnici od tri dana izdvojila pomenutu cifru, ali je odlučila da doplati još 30.000 dinara da bi bila sama u apartmanu:
- Pošto je želela da bude u privatnom apartmanu, za svaki dan boravka mora da doplati 10.000 dinara. Tamo će ostati najmanje tri dana. Pevačica je insistirala da Veljko sve vreme bude uz nju, i u bolnici, ali i u porođajnoj sali, gde je presekao pupčanu vrpcu. Platili su 12.000 dinara da bi on tokom celog dana i noći mogao da bude sa njom u sobi, i još toliko novca su dali da bi prisustvovao porođaju - kaže naš sagovornik.

Informer

(FOTO) PONOSNA MAMA! Seka Aleksić objavila prvu fotografiju bebe!

Seka je trebalo da se porodi tek za dve nedelje u Beču, ali je beba iznenadila mamu, želeći da se rodi u Beogradu

 

Seka i Veljko su platili i čuvanje bebinih matičnih ćelija u Nemačkoj, i to oko 1.800 evra.

- Čim je Seka zatrudnela, odlučili su da sačuvaju bebine matične ćelije, koje bi mogle da budu korisne u slučaju pojedinih bolesti. Izabrali su jednu nemačku firmu, koja je veoma poznata u svetu. Čim je Jakov rođen, njegove matične ćelije su uzete i poslate u inostranstvo, gde će se čuvati 20 godina. Bolnici u Beogradu su dali samo 4.000 dinara da uzme krv iz pupčane vrpce, ali su banci matičnih ćelija morali da iskeširaju 1.800 evra - priča naš izvor.

On otkriva da je pevačica već uložila desetak hiljada evra u opremanje dečakove sobe. Seka je uz pomoć dekoratera izabrala krevetac, kolica i igračke, a identično je sredila sobe u Beogradu i u Beču.

ČESTITAMO! Seka Aleksić rodila sina, porodila se ipak U BEOGRADU!!

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Provincijalac

pre 7 godina

Ne znam zasto se ovoj  zeni daje toliko na znacaju. Koga briga koliko je Zuhra Ramizaj platila porodjaj. ljudi nemaju leba da jedu a vi....strasnon

ccc

pre 7 godina

Isto sam se porodila i ja koja nisam platila ni dinar. Bolje da je te pare dala u humanitarne svrhe.

duška

pre 7 godina

I šta? Carski rez kao i kod svih drugih žena koje su tako rađale pa da je platila i sto puta više! Baš ne razumem žene koje se opredeljuju za carski rez umesto za porođaj prirodnim putem.To bukvalno i nije porođaj,već klasična operacija kojom se vadi dete iz majčine utrobe. Čemu je muž prisustvovao?

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija