• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.09.2016

11:17

LJUPKA SE BORI SA POROKOM! Evo koju naviku je odlučila da promeni posle 15 godina!

Estrada

LJUPKA SE BORI SA POROKOM! Evo koju naviku je odlučila da promeni posle 15 godina!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević rešila je da se posle 15 godina okrene zdravom životu i ostavi cigarete

Ljupka ima nameru da živi zdravo, a svom poroku je rekla "zbogom!"

- Danas je drugi dan bez cigareta! Juče je bilo svega: nervoze, plakanja, prejedanja, spavanja. Ono što bih takođe želela da podelim sa vama je to da sam bila na laserskoj akupunkturi protiv zavisnosti od cigareta. Ne znam kako mi ide s obzirom na to da u jednom danu posegnem za cigaretama najmanje 100 puta! Borim se - napisala je pevačica u opisu fotografije koju je podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Brojni pratioci su je podržali u odluci.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko Balavko

pre 7 godina

LJUPKA IZDRŽI KRALJICE, SVI SMO UZ TEBE! KADA CEŠ LANSIRATI NOVI HIT? IZGORESMO, NEMOJ NAS DRŽATI NA ŽGARAVICI. VERNI FANOVI. VEKI, ZOKI, VANJA, DANKO, DARKO, KOJA, KAJA, AIDA I ŽAK IZ NAJBOLJE ŠKOLE TANASKO RAJIĆ. POZDRAV ZA NAJBOLJU UČITELJICU SLAĐU!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17