• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls/Informer.rs

29.09.2016

20:51

HARIS PROGOVORIO O VEZI SA RADOM Priznao šta njegovi roditelji misle o vezi sa pevačicom!

Estrada

HARIS PROGOVORIO O VEZI SA RADOM Priznao šta njegovi roditelji misle o vezi sa pevačicom!

Podeli vest

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije otkako se za nju saznalo

Prvo su je negirali, pa su o njoj ćutali, a sada su odlučili da prvi put otvoreno progovore.  Rada nam je odmah priznala osećanja prema Harisu.

- Haris je za mene najlepši i najbolji. Ne može da se uporedi ni sa jednim mojim bivšim momkom - priča Rada sa osmehom na licu.

Haris, s duge strane, objašnjava zašto ne vole da pričaju o svojoj vezi.

RADA VIŠE NE KRIJE VEZU SA HARISOM: Pevačica želi da rodi bebu!

- To je naša privatna stvar. Nećemo previše da otkrivamo o tome. Što manje ljudi zna šta se dešava, duže traje sreća. Ovako nam je lepše i sigurnije - priznaje Haris, a Rada se nadovezuje:

- Znam da je ljudima zanimljivo da čitaju o ljubavima poznatih, ali neke stvari hoćemo da sakrijemo. Zato izbegavam priču o tome jer se tako bar ne kajem na kraju. Mediji uvek pišu, ali ako ja ne pričam, onda nema zbog čega da mi bude žao. Znam da nisam ja rekla ništa. Tako me ne boli glava. Mnogo se loše osećam kad budem izigrana, a ovako se ne nerviram. Jedni pišu smuvali se, drugi raskinuli, treći pominju prevaru... Meni to odgovara - kaže Rada, koja tvrdi da njen odnos s Harisom ništa od toga ne može da poremeti.

Instagram

Rada je sigurna da njihovu vezu ne mogu da ugroze ni naslovi ni likovi koji se ubacuju u te priče.
Naravno, Haris je mlad, lep, zgodan, zanimljiv, atraktivan... Logično je da su devojke oko njega i da se pravi drama na tu stranu. Za njega su zainteresovane sve devojke - kroz smeh će Rada koja, međutim, negira da je ljubomorna i da joj te devojke smetaju.

RADA DEMANTUJE PRIČE O RASKIDU: Niko ne može da mi pokvari vezu sa Harisom!

- Znate, kao što kaže pesma “jedna gore, jedna dole”... To sve govori o njihovim šansama - samouvereno će Rada.

Harisu, kao i Radi, smetaju zlonamerni novinski naslovi, a poslednji u nizu je da njegovi roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

- Nije tačno da moji roditelji ne vole Radu. Ona ima simpatije moje porodice. To je više medijska hajka. U svakom slučaju, misle sve najbolje. Igrom slučaja, upoznali su je na snimanju jedne emisije i imaju lepe utiske o njoj - otkriva Haris i priznaje da mu Rada puno znači i u poslu.

Kako kaže, uvek prihvata njene savete kada bira pesme.

- Ona mi je velika podrška. Prija mi ta saradnja s njom i uvažavam njeno mišljenje jer je dugo na estradi i ima njuh za hit - ističe Haris, koji otkriva da sprema još jedna duet s Radom.

Reč je o numeri radnog naziva “Mesečar”. Pesma ima ljubavnu tematiku, nije brza, ali nije ni balada. Kako se šuška, pesma upravo govori o njihovoj ljubavnoj priči. Rada na to dodaje da trenutno preslušavaju melodije i da je angažovala najbolje autore u Srbiji kako bi i sledeći duet bio hit.

NAPADNUTA RADA MANOJLOVIĆ! Pevačicu u toaletu spopala lezbijka i počela da je vaćari!

 

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija