• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.10.2016

19:59

POVUCI, POTEGNI! Rada i Kaća konačno progovorile o Harisovoj preljubi!

Estrada

POVUCI, POTEGNI! Rada i Kaća konačno progovorile o Harisovoj preljubi!

Podeli vest

Već nekoliko nedelja unazad spekuliše se o neverstvu mladog pevača Harisa Berkovića koji je, navodno, svoju koleginicu Radmilu Manojlović prevario sa pevačicom Katarinom Živković

Navodno, on je na Kaću nasrnuo u hotelskoj sobi u Novom Pazaru i tom prilikom je želeo da bude intiman sa njom, a sve to čula je i Rada koja se veoma uznemirila.

Manojlovićeva nije želela da kontaktira koleginicu kako bi proverila ove navode, ali ju je srela na snimanju jedne emisije, pa je odlučila da ipak popričaju.

HARIS PROGOVORIO O VEZI SA RADOM Priznao šta njegovi roditelji misle o vezi sa pevačicom!

- Iako su imale zakazano snimanje u različito vreme, obe su znale da će se tamo videti. Tako je i bilo! Dok je Rada čekala u šminkernici da izađe na scenu, naišla je Kaća i tada su se prvi put videle posle svega. Shvativši da ispred studija ima mnogo novinara koji željno iščekuju njihov susret, Rada je u prolazu šapnula Kaći: Zovem te večeras da popričamo! Kaća je ostala zatečena, ali je tačno znala o čemu se radi samo joj nije bilo jasno zbog čega je Rada čekala dve nedelje da je pita nešto što je zanima - ispričao je izvor blizak pevačicama koji je upućen i u detalje njihovog razgovora i dodao:

NAPADNUTA RADA MANOJLOVIĆ! Pevačicu u toaletu spopala lezbijka i počela da je vaćari!

- One su se zaista čule nekoliko sati kasnije i Rada ju je otvoreno pitala da li je istina da je bila sa njenim dečkom. Međutim, Kaća je u međuvremenu dobro razmislila i shvatila da ne želi da se upliće u tu priču, a još manje da iznosi detalje koji mogu da utiču na njenu vezu sa Harisom. Zato joj je rekla kako ona tada nije mogla da zna dali su njih dvoje stvarno zajedno ili je to bio samo marketing zbog dueta koji su snimili, te da ako ima nekih nedoumica treba da popriča sa Harisom i njega pita svešto je zanima. Izgleda da Rada nije očekivala takav odgovor, pa je posle toga sve okrenula na šalu i dodala kako mediji često znaju da preteraju. Međutim, Kaća ni tada nije rekla da to nije istina pa je Rada verovatno shvatila da je istina sve što se među njima desilo u Novom Pazaru.

RADA DEMANTUJE PRIČE O RASKIDU: Niko ne može da mi pokvari vezu sa Harisom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 7 godina

deportovat strane drzavljane iz Srbije u zemlje iz koje su dosli,posebno muslimane iz BIH

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17