• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

06.10.2016

09:33

GOCA TRŽAN O SKANDALU NA PRVOJ TV: Napustila sam studio jer sam smatrala da je tako najbolje za emisiju i mene!

Estrada

GOCA TRŽAN O SKANDALU NA PRVOJ TV: Napustila sam studio jer sam smatrala da je tako najbolje za emisiju i mene!

Podeli vest

Goca Tržan sukobila se sa voditeljkom Nikolinom Pišek kada ju je pitala za bivšeg supruga Ivana Marinkovića. Pevačica se naljutila i napustila emisiju

Naime, Goca je gostovala u emsiji "Ekskluziv", a Nikolina Pišek ju je zamolila da prokomentariše bivšeg muža Ivana Marinkovića koji jenedavno uhvaćen u krađi. Goca je u besu otela papir sa pitanjima a potom napustila emisiju.

"Jeste li vi realni da žena mene ovo pita? A zašto me ovo pitate? Ljudi ovo je stvarno... rekla sam hiljadu puta da ovo neću da komentarišem. Ovo je stvarno presmešno, aj ćao!", rekla je Goca tada, a otkrila je zbog čega je burno reagovala.

 - Nisam ja napustila studio što me je nešto iznerviralo, samo sam smatrala da je tako najbolje za tu emisiju i za mene u tom trenutku -  priznala je Goca. 

(VIDEO) SKANDAL NA PRVOJ TV! Goca Tržan napustila emisiju KAD SU JE PITALI ZA BIVŠEG MUŽA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

Meni nije jasno ko i zasto je doveo Pisekovu. Zena nema nikakvu harizmu i izgleda kao "mrtvo puvalo". Mi imamo toliko dobrih voditelja da nam ova stvarno nije potrebna.

Pera Bandera

pre 7 godina

Kako li će se tek ponašati kada je u skorijoj budućnosti budu pitali za bivšeg supruga Rašu?

Mira

pre 7 godina

Bravo Goco tako treba sa nekorektnim,nepristojnim,neinventivnim i nesposobnim voditeljkama a ova je uz to pomalo i vulgarna

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija